Saját KB bal
Saját KB jobb

„Földönkívüli” kutyák örökbefogadását népszerűsíti egy menhely

Hetek óta foglalkoztatja a médiát egy amerikai esemény, amit a hírhedt 51-es körzet lerohanására hirdetett meg egy felhasználó, állítólag viccból.

A szeptemberre szervezett esemény viszont annyira népszerű lett, hogy százezrek jelentkeztek be rá és a szigorúan őrzött terület rendvédelmi szervei is nyilatkoztak már róla. Az UFO-fanatikus közönség feltett célja, hogy fényt derítsen rá, mi folyik a nevadai 51-es körzetben. Az a kérdés foglalkoztatja őket, vajon tényleg kísérleteznek-e ott idegeneken.

A kutya- és földönkívüli barátok örömére az OKC Animal Welfare megmosolyogtató akciót hirdetett a hírhez kapcsolódva, azt üzenve, az 51-es körzet helyett keressék náluk a jövevényeket. A menhely teltházas, ezért minden eszközt próbálnak megragadni: védenceiket a filmes űrlények ihlette, házilag elkészíthető kellékekkel látták el, és édes fotókat posztoltak róluk a weboldalukon. Minden örökbefogadásra nyitott földlakót szeretettel várnak: „Gyertek, rohanjátok le a menhelyünket! A befogadás is tartogat valami nem evilágit!” – írják.

Forrás: buzzfeed.com
Kép: OKC Animal Welfare

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...