Hotel Haus Lavendel

A Haus Lavendel, avagy magyarosan Levendula Ház egész évben, a nyári és téli szezonban nyitva tartó családi vintage hotel Ausztriában, Karintia tartományban, a festői Ossiach-i tó mellett, a Gerlitzen síparadicsom lábánál. 

Cím: Austria 9750, Ossiach, Alt-Ossiach 50.
Telefon: +36 70 428 26 45 
E-mail: [email protected]
Web: http://hauslavendel.at/

A szálloda 28 szobája, illetve apartmanja (ebből 24 szoba/apartman lesz nyáron értékesítés alatt) ideális választás mindazoknak, akik természetes környezetben, az Alpesi hegyek szomszédságában és a vízpart közvetlen közelében aktív pihenésre és kikapcsolódásra vágynak. A szállodához saját elkerített strandrész is tartozik az Ossiach-i tavon 500 méterre az épülettől, melyet vendégeink ingyen használhatnak (szobakulccsal nyitható a strandbejárat). A szálloda előtt halad el egy bicikliút, melyen körbetekerhető a Ossiach-i tó (a szállodában bicikli bérelhető), gyalogosan elérhető számos izgalmas kirándulóhely (pl. Majomhegy, Gerlitzen túraútvonalak). A tó számos vízi kikapcsolódási és sportolási lehetőséget kínál (pl. vitorlázás, szörf, vízisí, szervezett hajóutak, búvárkodás), valamint autóval el lehet kirándulni a közeli látványosságokhoz: Klagenfurt, Bad Kleinkirchen híres termálfürdő város, Wörhti-tó, ahol a világ legmagasabb fa kilátója, a Piramydenkogel is megtekinthető. Ha úgy tarja kedvük, vendégeink akár Olaszországba és Szlovéniába is átugorhatnak, a tengerpart mindössze 1,5 óra autóút Ossiach-ból.

A szálloda téli időszakban Ferindorf Ossiach Hotel & Skiresort részeként várja majd síző vendégeinket. A szálloda egyedülálló téli szolgáltatása a sí-óvoda lesz: a szálloda kert részében saját mini-varázsszőnyeggel, hóágyúval várjuk a legkisebb síelni vágyó lurkókat (3-6 év között). Míg a szülők a Grelitzen pályán gondtalanul síelnek, a picik a szállodában képzett oktatók, szakavatott pedagógusok felügyelete mellett sajátítják el az alapokat. A szállodában dolgozó kollégák magyar nyelven is állnak vendégeink rendelkezésére.

Szállodánkban nem csak a két- hanem a négylábú vendégek is szívesen látottak! A Haus Lavendel kutyabarát szálloda lévén, extra kényelmi szolgáltatásokkal várja a kutyával érkezőket: 

– elhelyezés lehetőség szerint parkettás, földszinti és/vagy erkélyes szobában
– rendelkezésre áll 2 kültéri kutyabox előzetes jelzés alapján, a szálloda  kertjében 
– ami a kuytyust és a gazdit a szobában várja: kutyapléd és etető-itató tál, kutyaürülék zacskó, apró meglepetés a kutyusnak  
– recepción kérhető: kullancscsipesz, fésű, állatorvos és kutyakozmetikus elérhetőség, információk kutyás programokról 
– fürdési lehetőség a kutyáknak kb. 500 méterre a szállodától az Ossiach-i tóban

A kutyus vendégül látása 10 EUR / kutya / éj díj ellenében kérhető a fenti szolgáltatások igénybevételével.  

Kutyussal érkező vendégeinktől az alábbiakat kérjük szem előtt tartani:

– Minden fajtájú és méretű kutyust szívesen látunk, de egy szobába / apartmanba maximum 2 kutyus szállásolható el. 
– Egy időben a szállodában maximum 10 kutyust tudunk vendégül látni, így adott esetben a foglalást kapacitás hiányában el kell utasítanunk 
– A kutyusok a szálloda minden területét (kivéve a privát, más szállóvendégek számára sem látogatható egységek) szabadon látogathatják a gazdi kíséretében, de kérjük, hogy legyenek tekintettel nem kutyával ott tartózkodó vendégeink zavartalan pihenésére is!
– Az étteremben a kutyusok együtt étkezhetnek a gazdival. Amennyiben azonban más vendéget zavar a kutyus reggeli/vascsora asztal közlében való jelenléte, úgy az étterem külön termében biztosítunk helyet kutyusos vendégeink számára
– A szálloda kerthelyiségében a kutyusok szabadon, akár póráz nélkül is elengedhetőek (kivéve gyermekjátszótér területe). Amennyiben azonban a kutyus viselkedése más a kertben tartózkodó vendéget zavar vagy esetleg félelemmel tölt el, úgy kérjük a gazdit, a kerthelyiségben a kutyus pórázon vezetni szíveskedjen 
– Kutyusos vendégeinktől az alapvető higéniai és tisztasági elvárások mellett kérjük, hogy a különös tekintettel ügyeljenek a szállodai szoba és a berendezések épségének, tisztaságának megóvására! Esős időben kollégáink szívesen biztosítanak törlőeszközöket a kutyus tappancsainak, szőrzetének tisztításához, megszárításához. 
– Kérjük, hogy a kerthelyiségben az ürüléket ne hagyjanak, használják a szobába készített kutyagumi felszedő zacskót és az elhelyezett szeméttárolókat!
– A szállodában a kutyusokon kívül más háziállatok, például cicák is laknak! Amennyiben kutyusa nincs békében más kedvencekkel, úgy azt kérjük előre jelezze!

Szállodánkról bővebb információkat weboldalunkon találnak: www.hauslavendel.at

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...