Saját KB jobb

Stanley

Stanley először 2011-ben került a Spániel Fajtamentő Egyesület oltalmába, talált kutyusként. Akkor hamar gazdához került, azonban a „gazdi” másfél évre „elveszítette”, majd mikor a kutyust 2013 nyarán megtalálták az utcán, és chip alapján hazajutatták, nem fogadta felhőtlen öröm, így került 2013 őszén ismét a spánielmentéshez, immáron „leadott” kutyaként. A 2011-ben, a még fiatalos uraság állapota ekkora nagyon leromlott, görnyedt háttal járt, és januárra időnként megbicsaklott, ezért orvoshoz került.

A CT vizsgálat diagnózisa porckorongsérvet állapított meg. Stanleyt azonnal megműtötték, így a többszörös műtétből lábadozik, ingerekre reagál ugyan, de lábra állnia még nem sikerült. A műtét óta két hét telt el, ez idő alatt látható némi fejlődés Stanley állapotában, és úgy gondoltuk, eljött az idő, hogy elkezdjen barátkozni a hidorterápiával a további gyógyulása érdekében.

Stanley állapotáról, kezeléséről a későbbiekben még beszámolunk.

 

 

Szaktanácsadóink oldala

 

Amennyiben úgy érzed, hogy Te lehetsz Stanley álomgazdija, jelentkezz nálunk, küldj egy rövid bemutatkozót, amelyben azt is leírod, hogy milyen életfeltételeket, körülményeket tudsz biztosítani neki.

Jelentkezés: Szánthó Flóra (E-mail: [email protected] vagy [email protected])

Figyelem! Személyesen ellenőrizzük le, hogy hová kerül Stanley, fenntartjuk a jogot, hogy eldöntsük kinek adjuk örökbe a kutyust! Megértéseteket köszönjük!

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...