Saját KB jobb

Lucifer

Lucifer egy 4 éves, fekete, labrador retriever kan kutya. Emberekkel nagyon barátságos, igényli a társaságukat. Aktív, pörgős kutyus. Jó házörző, feleslegesen nem ugat, de jelzi a mozgást a kerítés, kapu közelében. Kertben és lakásban egyaránt feltalálja magát. Kint és bent is jól viselkedik, szobatiszta, nem rombol, nem ás, nem rág meg dolgokat. Szuka kutyákkal barátságos, de kanokkal domináns. Jó labrador kutyához méltóan apportos, szeret labdázni. Autóban szépen utazik. A pórázon sétálást és az alap vezényszavakat még tanulja.

A Retriever Rescue Fajtamentő Egyesülethez kerülése előtt diszplázia miatt bal oldalon műtötték. A sebe szépen begyógyult, a lábát már használja, de a teljes felépüléshez még idő kell. A gyógyulásában nagy segítséget jelent, hogy lehetőséget kapott hidroterápiás kezelésre, amit nemsokára elkezdhet. Lucifer ivartalanítva, chipezve, fogkövétől megszabadítva várja álom gazdiját.

 

Ha érdekel Lucifer sorsa és gyógyulása kövesd figyelemmel ezen az oldalon!

Amennyiben úgy érzed, hogy Te lehetsz Lucifer álomgazdija, jelentkezz nálunk, küldj egy rövid bemutatkozót, amelyben azt is leírod, hogy milyen életfeltételeket, körülményeket tudsz biztosítani neki.

Jelentkezés: Szánthó Flóra (E-mail: [email protected] vagy [email protected])

Figyelem! Személyesen ellenőrizzük le, hogy hová kerül Lucifer, fenntartjuk a jogot, hogy eldöntsük (a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesülettel közösen) kinek adjuk örökbe a kutyust! Megértéseteket köszönjük!

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...