Saját KB bal
Saját KB jobb

3 hét után találták meg a rendőrök az egri család kutyáját

Február 11-én lopták el a 9 hónapos kutyát az egri család udvaráról.

– Csak egy percre hagytam magára, amíg a házban előkészítettem a fekhelyét és az eledelét. Aztán már hiába hívtam, nyoma sem volt. Két szemtanú azonban rögtön felhívott – nyilatkozta a Borsnak a gazda,  Malacsik Krisztián. Mint kiderült, a kutyát két férfi emelte ki a kerítésen, majd egy zöld Mercedesbe tették be és elhajtottak vele. Krisztián azonnal hívta a rendőrséget, egy fényképpel kezdték körözni az elrabolt kutyát. Végül egy névtelen bejelentő segítségével sikerült megtalálniuk.

A Thanos névre hallgató staffordshire terriert egy sötét veremben tartották fogva Mezőkövesden, ötéves kisgazdája sír­va várta haza.

Thanos kutya

Krisztián elmesélte a lapnak azt is, hogy egy háznál dugták el a kutyát. A 3 hét alatt valószínűleg csak egyszer vitték ki, és a bejelentő ekkor láthatta meg. Csak inni és enni kapott, egy sötét lyukba zárták. Mivel a kutya most lett ivarérett, vélhe­tően eladták vagy szaporították volna.

– Még az ötéves fiam kapta Thanost. A legjobb barátok, borzasztóan nehezen viselte a hiányát, rengeteget sírt. Most mindannyian ismét boldogok vagyunk – tette hozzá a családfő, aki há­lás a rendőrségnek az alapos munkáért.

Forrás: http://www.borsonline.hu/; police.hu

Kép forrása: http://www.borsonline.hu

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...