Saját KB bal
Saját KB jobb

Elárvult kiskutyákat mentettek a rendőrök

Amilyen rosszul indult, olyan jól végződött Mikulás napja annak a két elárvult kutyakölyöknek, akiket a határkerítés mellett találtak a Készenléti Rendőrség határrendészei Kelebia térségében. A két kis szőrgombócot a biztos éh- és fagyhalál elől mentették meg a rendőrök – írja a police.hu.

kutyamentés

A Készenléti Rendőrség Kelet-Magyarországi Határrendészeti Igazgatóság járőrei Kelebia térségében láttak el szolgálatot, amikor 2019. december 6-án két kutyakölyökre lettek figyelmesek. A rendőrök látták, hogy a kölykök reszketnek, sem az anyjuk, sem a gazdájuk nincs a közelükben, de még csak tanyát sem sejtettek a közelben, hogy a jószágok esetleg onnan kóboroltak volna el. A két szőrgombócot bebugyolálták az autóban lévő pokrócokba, így melegítették fel őket, amíg eldőlni látszott a sorsuk.

A zsemle színű kutyagyereket és sötétebb barna színű testvérét egy őrmester hölgy és egy főtörzszászlós határrendész vállalta magára. Így történt, hogy Mikulás napján a magukra maradt kiskutyák biztonságos otthonra, az örökbefogadó szülők pedig két hálás négylábúra leltek.

kutyamentés
kutyamentés

Forrás és képek: police.hu

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...