Saját KB bal
Saját KB jobb

„Sok mindent láttunk már a menhelyen, de ennél meghatóbbat még soha.”

A cikkünk címét adó idézet a minnesotai Secondhand Hounds egyik dolgozójától származik, aki valami nem mindennapinak volt szemtanúja.

A történet főszereplői egy kölykeit elvesztő csivava és 5 kéthetes, anya nélkül maradt kiskutya. A Rosa nevű csivava 6 nappal azután költözött be a menhelyre, hogy egy alomnyi kiskutyát hozott világra, ám sajnos egyikük sem élte túl az első éjszakát. Ugyanazon a napon, amikor megérkezett átmeneti otthonába, a Secondhand Hounds csapatához beérkezett egy hívás 5 megárvult kölyökről, anyjuk meghalt, így komoly segítségre volt szükségük a túléléshez.

Secondhand Hounds

A menhely dolgozói azonnal tudták, össze kell hozniuk őket Rosával, bár nem voltak biztosak benne, hogyan fogadja majd az új jövevényeket. Veszítenivalójuk nem lévén egyesével mutatták be neki a kiskutyákat, akiket először idegenkedve szemlélt, de nem telt bele sok idő, mire erőtlen nyüszítésüket hallva farkát csóválva vette őket gondozásába. Pont úgy, mintha a saját kölykei volnának. A megható pillanatok szemtanúi azt mondják, csoda történt, hiszen a lehetséges pótmama-jelölt és a pár hetesen árván maradt kölykök egyazon napon kerültek a gondozásukba, ami közel sem átlagos.
Ennek így kellett lennie…

Forrás: today.com
Képek: Rachel Mairose (Secondhand Hounds)

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...