Saját KB bal
Saját KB jobb

Sztárokkal könnyebb, avagy hírességek és a gazdikeresés

Egyre többször hallani olyan kampányokról, amelyek hírességek segítségét kérik a gazdikereső állatok népszerűsítésében. A huffpost.com beszámolója szerint legutóbb az amerikai énekesnő, Lizzo állt be a sorba, és a bevált recept most is működött.

A ötlet alapja valószínűleg az a tény, hogy amikor menhelyi állatok A-listás hírességek mellett parádéznak (a szó legjobb értelmében), valamiért értékesebbé válnak az emberek szemében. Hiszen megsimogatta őket egy Hollywood-i színész vagy szerepeltek a tévében, de persze azt sem zárjuk ki, hogy egészen egyszerűen olyan aranyosak, hogy mindenki magának akarja őket.

Lizzo esetében picit azért más a történet, mert a wisconsini Underdog Pet Rescue első védencébe az énekesnő csapatának egyik tagja szeretett bele. A Saba nevű kiskutya, akit mostantól Poke-nak nevez új gazdája, a jövőben luxus körülmények között fog élni. A nélkülözés szót biztosan kitörölheti képzeletbeli szótárából. És a hírességek is példát vehetnek.

A fotón éppen Lizzóval pihen.

Some very lucky Underdog puppies had the opportunity to hang out with Lizzo before her show at The Sylvee yesterday. And…

Közzétette: Underdog Pet Rescue of Wisconsin, Inc. – 2019. október 11., péntek

Forrás: huffpost.com
Kép: Unsplash

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...