Saját KB bal
Saját KB jobb
countrysztár Dolly Parton

Kiskutyája mentette meg a countrysztár Dolly Parton életét

A countryzene világhírű ikonja nemrég életrajzi könyvében kürtölte világgá, hogyan mentette meg életét Popeye nevű kutyája.

Miley Cyrus 73 éves keresztanyja jóval fiatalabb korában szerelmi csalódás miatt játszott el a halál gondolatával, és ha nem lett volna a kiskutyája, ki tudja, vajon ma is köztünk lenne-e. Ezeket a szavakat maga a művésznő használta, amikor arról mesélt könyvében, hogy csak a Boston terrieren múlott, meghúzza-e pisztolyán a ravaszt. S hogy mi vezetett odáig? Egyszerűen úgy érezte, összetört a szíve, nem érdemes már élnie.

countrysztár Dolly Parton
Dolly Parton és kutyája, Popeye a NewsD fotóján

A „Dolly On Dolly: Interviews and Encounters with Dolly Parton” c. könyv szerint az énekesnő csupán egy pillanatig gondolt arra, hogy önkezével vet véget az életének, mert meglátta fiókjában a fegyvert, amit önvédelmi célból szerzett be. Éppen a kezébe vette, amikor berohant a szobájába Popeye nevű kistestű kutyája, egy pillanat alatt eszébe juttatva, miért érdemes élni. Azóta is isteni jelként emlegeti az esetet, mintha valami földöntúli hatalom öltött volna testet Popeye-ben. Nem vitatkozunk!

Forrás: metro.co.uk
Kép: Unsplash

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...