Saját KB bal
Saját KB jobb
Állatkínzási ügy - Szörnyűséget tett egy spóroló kutyatulajdonos

Szörnyűséget tett egy spóroló kutyatulajdonos

Gazdinak nem neveznénk azt az amerikai férfit, aki balesetet szenvedett kutyája kezeltetését úgy akarta ingyen megúszni, hogy állatkínzásnak állította be az esetet. A kínzó végül ő maga lett – írja a Fox News.

Az Ohióból származó férfi kutyájának megsérült a torka a telkét körülvevő drótkerítés egy kiálló része miatt, a szakszerű ellátásra viszont állítólag nem volt pénze, ezért fura tervvel állt elő. Azt hazudta az állatorvosnál, hogy a Dani nevű eb nem az övé, felvágott torokkal, beragasztószalagozott orral és szájjal talált rá.

A szerencsétlenül járt állatot a Twin Malpe Állatorvosi Klinikára vitte magával ingyenes kezelés reményében. Azt gondolta, a kutya megmentőjének gondolják majd, ezért biztosan nem kérnek pénzt tőle. Az állatkínzási ügy részlegeinek felgöngyölítése közben természetesen meginterjúvolták a férfit a hatóságok, ekkor derült fény arra, hogy a történet több pontja sántít.

A nyomozás során arra a szomorú megállapításra jutottak, hogy a kutya orra és szája körüli sérüléseket nem egy ismeretlen tettes, hanem az eb gazdája okozta vélhetően házi szájkosárként alkalmazva a ragasztószalagot, mert így akarta megakadályozni, hogy a négylábú összerágja a ház körüli tárgyakat. Az állatkínzási ügy miatt eljárást indítottak.

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

Forrás: Fox13news
Kép: Fox13news

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...