Saját KB bal
Saját KB jobb
Facebook/Chella Phillips

Egy nő 97 kutyát fogadott be a házába a Dorian hurrikán pusztítása elől

Facebook posztban tette közzé, hogy a házába 97 kutyát engedett be, akik a hurrikán miatt az utcán életveszélyben lennének.

Vasárnapi posztjában osztotta meg az alábbi fotókat Chella Phillips, aki 97 kutyát fogadott be a házába a Dorian hurrikán tombolása elől .

Az időközben hármas fokozatúra csökkent Dorian jelenleg a Bahamák felett áll mozdulatlanul és már azt is lehet tudni, hogy az eddigi legsúlyosabb károkat Grand Bahama szigete szenvedte el. A hurrikánt 200 km-es széllökések kísérik, egyelőre felmérni sem lehet a károkat, annyi már bizonyos, hogy Dorian-nak eddig 5 halálos áldozata van. Ilyen körülmények között az utcán, vagy kertben maradt állatok halálra vannak ítélve.

Chella 97 kutyát engedett be a házába és bár biztonságban vannak, koránt sem idilli a helyzet. A kutyák a házban végzik el a dolgukat, mivel kimenni nincs lehetőség. Óriási a zsúfoltság és élelemből sincs elegendő. Viszonylag azonban nyugalomban van a népes falka, talán érzik, hogy nekik is összefogásra van szükségük, ha túl akarják érni ezt a természeti csapást.

Chella történetét hamar felkapta a sajtó és rengeteg segítségnyújtás érkezett neki és a hirtelen alakult óriási családjának. Bízunk benne, hogy mindenki épségben túl lesz ezen a rendkívül agresszív természeti csapáson és abban is, hogy senki nem hagyja sorsára az állatokat a hurrikán sújtotta területeken.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Facebook

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...