Saját KB bal
Saját KB jobb
Szárítógépbe tette kutyáját egy lány - nyomoz a rendőrség

Szárítógépbe tette kutyáját egy lány

Már nyomoz a rendőrség annak a Lewisville-i lánynak az esetében, aki videóra vette, ahogy kutyáját a ruhaszárítóba teszi, és benyomja az „ON” gombot.

Az Instagramra feltöltött felvétel gyorsan terjedt az interneten, és szerencsére a hatóságokhoz is eljutott, akik a dallasi állatvédőkkel karöltve azonnal megkezdték a lány felkutatását. A nyomozóknak nem telt hosszú időbe rájönni az elkövető kilétére, nevét viszont, valószínűleg az állatbarátok fellépésétől tartva, nem hozták nyilvánosságra.

A videó azóta eltűnt a tini közösségi oldaláról, de aki látta, azt állítja, hallani lehet, ahogy a lány azt mondja: „Beteszem a s****t a szárítóba.” Azután karjába veszi az apró Shih Tzut, és anélkül, hogy elgondolkozna tette lehetséges következményein, beteszi a kutyát a szárítógépbe. A gép elindítása után még meg is tapsolja magát, és hangos nevetésben tör ki. Kb. 6-7 másodperc telik el, mire úgy dönt, leállítja a gépet, amiből aztán a szerencsétlen kutya kétségbeesetten próbál kimászni, és miután sikerrel jár, fülét-farkát behúzva fedezékbe kúszik.

Elképzelni sem tudjuk, hogy juthat valakinek az eszébe, hogy egy élőlényt, mintha csak játék volna, a szárítógépbe pakolja. Sajnos arról nem szólnak a hírek, hogy van a kutyus, de bízunk benne, hogy az ijedtségen kívül más baj nem történt. Remélhetőleg hamarosan erről is kapunk hírt.

Addig is: állatkínzás vétsége miatt feljelentést tett a rendőrség a lány ellen.

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

Forrás: CBS 11 News
Kép: Pexels
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...