Saját KB bal
Saját KB jobb

Szigorú büntetés várhat egy gondatlan gazdira Massachusetts-ben

Egy mozgásban lévő teherautó platójához kikötött kutya fotója miatt felháborodtak Massachusetts-ben az emberek. A nagy sebességű jármű vezetője gondatlan veszélyeztetés miatt hamarosan szigorú büntetés elé nézhet.

Massachusetts-ben nagy port kavart annak a kutyának az ügye, akit egy platóhoz láncolva fotózott le a helyi állatbarát, Michael Gerry. A férfi elmondása szerint megpróbált a teherautó nyomába érni, hogy tegyen valamit, hiszen tartott tőle, a négylábú a sebesség miatt elveszíti egyensúlyát és leesik a járműről, a fojtogató pórázzal, vagy anélkül.

Gerry végül nem tudta utolérni a gondatlan sofőrt, de bizonyítékul lefotózta a kutyát, amint az tehetetlenül ücsörög. Természetesen rögtön a rendőrséghez fordult, ugyanakkor posztolta a képet a Facebookon. Így az állatvédőkhöz is eljutott a hír, akik szintén akcióba léptek. A fotó alapján beazonosították a szállítmányozási céget, amihez a teherautó tartozik, és megpróbálták kérdőre vonni őket.

A vállalat nem hagyta válasz nélkül a dolgot, és tájékoztatták a lakosokat arról, hogy az incidens miatt megváltak a sofőrtől. A lakosság összefogásának hála a rendőrség szerint a kutya jól van, és visszakerült a gazdájához, aki minden bizonnyal nem az autót vezető férfi volt.

Forrás: WBZ-TV
Képek: WCVB Boston, Pexels

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...