Saját KB bal
Saját KB jobb

Több mint 1800 kutyának talált gazdát egy amerikai kisfiú

Mindössze 4 éves volt a Roman nevű kisfiú, amikor azt kérte születésnapjára, szülei támogassanak egy állatmenhelyet a nevében. A The Dodo videójából kiderül, itt még nem ér véget a történet.

Kezdetben az édesanyja vitt adományokat a kiválasztott menhelyekre, de később Roman is csatlakozott hozzá. Szeretett volna segíteni az otthontalan állatoknak, és érdekes ötlettel állt elő: promóciós videókat készítettek az ebeknek.

Ahogy mondani szokták, a kiskutya és kisgyerek párosítás nyerő, és mivel a kisfilmekben maga Roman mutatta be a gazdikeresőket, a videó megtekintői láthatták, hogy az adott kutya valóban „gyerek kompatibilis”. A folyamat egyszerű: amíg egy négylábú nem gazdisodik, addig folytatják a heti videók forgatását. Projektjüknek a Project Freedom Ride nevet adták, amelyen keresztül eddig több mint 1800 kutyának sikerült örök otthont és szerető családot találniuk.

Édesanyjával leinterjúztatják a lehetséges jelölteket, mert biztosra akarnak menni, a kutya jó helyre kerül. Roman korát meghazudtoló lendülettel és lelkesedéssel dolgozik a nemes célért, és ahogy ő fogalmaz, addig nem áll meg, amíg az USA összes hontalan állatát örökbe nem fogadja valaki.

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

Forrás: The Dodo
Kép: Pixabay

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...