Saját KB bal
Saját KB jobb
https://www.australianfirefighterscalendar.com/

Megjelent az ausztrál tűzoltók 2024-es kutyás naptára

A naptár tematikája szerint a hős tűzoltók árva kiskutyákkal pózolnak, ezzel hívják fel a figyelmet az örökbefogadás fontosságára.

A naptár immár 31 éve hódítja meg a világot – és ez nem túlzás. Az ausztrál szexi tűzoltók szinte a világ minden táján ott lógnak a falakon. A koncepció ereje – erős férfi árva kutyával – olyannira bizonyított, hogy az elmúlt harminc évben az egyik legnagyobb jótékonysági projektté nőtte ki magát Ausztráliában.

Jótékonysági gyűjtés – elképesztő eredményekkel

1993-as debütálása óta a naptár több mint 3,4 millió dollárt gyűjtött különböző jótékonysági célokra Ausztráliában. Nem csak az állatmenhelyek, hanem például az ausztrál vadon élő állatok támogatása is egy fontos küldetése a projektnek.  Sőt nem csak az állatok, de Ausztrália vidéki tűzoltói és a rákos gyerekek is részesülnek a támogatásból.

Photo credits/ Fotó: Australian Firefighters Calendar

Az Ausztrál Tűzoltók Naptárát több mint 90 országba értékesítették az elmúlt évek alatt. A naptárban szereplő tűzoltókat a világ legnépszerűbb tévéműsoraiban és magazinjaiban hívják fotózásra, interjúra. Németországtól Tajvanon át az Egyesült Államokig és Japánig viszik hírét az ausztrál vadon megmentésére irányuló törekvéseiknek.

Photo credits/ Fotó: Australian Firefighters Calendar

Hat kiadást készítettek

Több mint 25 ausztrál tűzoltó szereplésével hónapig tartó fotózáson készítették el az idei hat különböző kiadást. A kutyás naptár mellett cicás, vadállatos, koalás és lovas naptár is készült idén. Sőt a hölgyek legnagyobb örömére “Hero” néven kizárólag a tűzoltókat láthatjuk egy-egy izgalmas akciófotón. A naptárak bevételéből négy nagy szerveztet támogatnak idén a szervezők.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: https://www.australianfirefighterscalendar.com/

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...