Saját KB bal
Saját KB jobb
Photo by Annie Spratt on Unsplash

Elindult a jelentkezés az ingyenes, kétnapos Gazdijogsi tanfolyamra

Elindult a jelentkezés a Gazdijogsi jelenléti tanfolyamaira. A képzés két napos és teljesen ingyenes.

Szeptemberre ígéri a Nébih a gazdijogsi.hu weboldal élesítését, ahol az érdeklődők egy ingyenes, 8 részes e-learning tudásbázist érhetnek majd el. A gazdiképzés így végre megvalósul hazánkban is, a tananyagok gazdiknak és leendő gazdiknak is átfogó tudást és ismeretet nyújtanak a helyes kutyatartásról.

A tanagyagokat bárki elérheti majd az oldalon, ehhez még regisztráció sem lesz szükséges. A megszerzett tudást aztán tesztelheti is a gazdi egy 45 perces online kitölthető teszt segítségével. 65 pont felett névre szóló Gazdijogsi oklevelet kap e-mailen a sikeres vizsgázó.

Jelenléti képzés

A program meghirdetésével párhuzamosan az Állatorvostudmányi Egyetem bejelentette, hogy ingyenes, két napos jelenléti képzéseket fog szervezni ősztől. Ezeken a tanfolyamokon bárki részt vehet, ha elmúlt 16 éves, van kutyája, vagy még csak szeretne. A tanfolyam semmilyen előképzettséget nem igényel.  A két nap alatt az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központ által felkért előadóktól mindent megtudhatnak a résztvevők, amit egy kutyatartónak ma Magyarországon tudni érdemes. A képzés tematikája a következő:

  • A kutyaválasztás szempontja
  • Anatómiai és élettani alapismeretek
  • A kutya táplálása
  • A kutya viselkedése és nevelése
  • A kutya viselkedési problémái
  • Egészségügyi alapismeretek
  • A kutyatartás szabályai, jogi ismeretek
  • Hatóságok

Az első képzés időpontja 2021. szeptember 24-25, helyszíne pedig az Állatorvostudományi Egyetem kampusza. Jelentkezés és további információk ITT és ITT.

Ne várjatok sokat a regisztrációval, mert a férőhelyek száma limitált. 100 főnél a szervezők lezárják a jelentkezést. Az ősz folyamán még négy alkalommal kerül sor hasonló két napos képzésre, így ha erről lemaradnál, kövesd a Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központ és az Állatorvostudományi Egyetem Tanulmányi Osztály, Továbbképzési Csoport FB oldalakat, ahol mindig a legfrissebb híreket olvashatod a témában.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: gazdijogsi.hu, FB/AllatvedelmiKozpont

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...