Saját KB bal
Saját KB jobb

DOG TALK a keszthelyi Dog Beach Fest-en

Július 10-én a keszthelyi DOG BEACH FEST programpontja volt a „DOG TALK” a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert pódiumán.

A keszthelyi DOG BEACH FEST szombati programpontjaként könnyed nyári csevejre várták a kutyabarátokat az állatokról és védelmükről – zenével, játékkal, nyereményekkel. A résztvevők egy igazán igényes programsorral készültek a vendégeknek.

Dr. Vetter Szilvia PhD jogász, közgazdász, az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központ központvezető tudományos munkatársa  moderálta a beszélgetést, melyen Czigány Ildikó, az ország első utasszállító pilótanője, állatvédő, dr. Tóth Szabina az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központjából, Koska Hedvig, az “Állatvédelem gyerekeknek” főszerkesztője, Dóka Attila énekes, dalszerző és Sándor Alex kutyatréner vett részt.

dog talk

Dóka Attila énekes, dalszerző nemcsak dalaival és gitárjátékával szórakoztatta a közönséget, hanem személyes tapasztalatairól is beszámolt az állatokkal, kutyákkal kapcsolatosan.

Fontos állatvédelmi kérdések merültek fel a beszélgetés során, valamint a felelős állattartás fontosságáról, jelenlegi helyzetéről is szó esett a „DOG TALK”-on. A beszélgetést követően a vendégek állatvédelmi vetélkedőn vehettek részt, melyen értékes ajándékokat kaptak a helyesen válaszolók.

dog talk

Egy igazán tanulságos és egyben szórakoztató műsorral, beszélgetéssel, közösségi programmal készültek a „DOG TALK” résztvevői. Öröm volt részt venni ezen a színvonalas és tartalmas programon!

Fotók: Juhász Melinda/ mlake.hu/

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...