Saját KB bal
Saját KB jobb

Vasárnap az állatmentés jegyében – Ellepik a Szurkolók a közterületeket a hétvégén

Örökbefogadó és családi napot tart két helyszínen szeptember 6-án a Szurkolók az Állatokért csoport több tagszervezete, valamint a Forte Kutyaiskola és Állatvédelmi Egyesület, a Bull Types Rescue, a Noé Állatotthon és a Magyar Szőrmeellenes Liga.

A két helyszínen, Budapesten és Pomázon megrendezett, ingyenes események több közös célt is kitűztek. A szórakoztatás és adománygyűjtés mellett szeretnék érzékenyíteni a megjelenteket az állatvédelem problémáira, megismertetni a fiatal és felnőtt korosztályt az állattartás alapvető emberi és jogi szabályaival.

A szervezők reményei szerint a budapesti, Fehérvári út 43. alatti zöldterületre szervezett rendezvényen 15 mentett kutya is új, szerető gazdára találhat majd. Mint azt Kapin Richárd, a szervezet elnöke elmondta, a kutyákat oltva, chippel ellátva, féregtelenítve adják át, de ezt környezettanulmány előzi meg, és az örökbeadást követően is figyelemmel kísérik az állatok és új családjuk együttélését, sorsát.

Az egésznapos programokon szórakoztatóműsorok és számos ismert ember is várja a megjelenteket. A látogatókat egyebek mellett Curtis, ESSEMM, Kapócs Zsóka, Dombóvári István, Puskás Peti fogadja, de lesz kutyás bemutató, állatorvosi tájékoztató és tanácsadás, tombola, a kicsiknek ugrálóvár, és számos meglepetés program. A jó hangulatról és a zenéről a Sztráda Rádió gondoskodik majd.

állatvédelmi nap

A Pomázi helyszínt a helyi sportklub biztosítja (2013 Pomáz, Sport utca 10.) és számos, az állatvédelem iránt elkötelezett szervezet és támogató teszi még színesebbé sportprogramokkal, koncertekkel, kutyás és más bemutatókkal.

A járványra való tekintettel a szervezők mindenkitől azt kérik, hogy maszkban érkezzenek a helyszínekre.

Szurkolók az állatokért

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...