Magára tetováltatta azt, ami kutyájára volt tetoválva – kicsit félrement a dolog

Ez a srác valószínűleg úgy vonul be a történelembe, mint a legrosszabb tetkó tulajdonos a világon. Felháborodott, hogy befogadott kutyáját valaki megkínozta, mert volt egy tetoválása, így ő is magára varratta a jelet. Most az egész világ rajta nevet. De őt nem érdekli.

Te mit tennél meg az összetartozás kifejezésére? Korábban bemutattunk már például valódi mancs lenyomat tetoválásokat, amik méltó jelképei lehetnek, hogy kedvenceddel egy pár vagytok.

Ismerjétek meg a 26 éves Chris Mendiola-t és kutyáját, Bear-t, aki valami hasonlót szeretett volna kifejezni, illetve felháborodásának szeretett volna hangot adni, de egy kicsit kicsúszott a kezéből a történet.

Chris befogadta Bear-t, aki korábban családról családra kereste a legjobb otthont. Mikor a fiatalember 2010-ben magához vette, észrevette, hogy a kutya hasán van egy tetoválás. Annyira felháborította az, amit látott, hogy hangot is adott ennek az érzésnek.

Mélységesen elítéli, hogy a házikedvencek testét bárki is önhatalmúlag megváltoztassa, elítéli a fülek-farkak kurtítását, és természetesen az állatok kitetoválását is.

Így egyik szombaton felkelt, és kitalálta: szolidarításból magára tetováltatja azt a jelet, amit kutyájába is belevéstek. Közzé is tette a szép új művet a facebokon ezzel a képaláírással:

„Akik ismeritek Bear-t, tudjátok, hogy az előző tulajdonosai tetováltatták. Beteggé tesz a tudat, hogy valakik tetoválják a kedvencüket. Így ma ezt a tetkót csináltattam”.

 

Posztja nem épp szívmelengető eredményt ért el, ugyanis tömegesen kezdték felvilágosítani: az a tetoválás elléggé elterjedt a kutyákon, hiszen ezzel jelzik az orvosok, hogy az állat ivartalanításon esett át. Az eset rövid idő alatt hatalmas érdeklődést kapott, csak úgy záporoztak a vicces kommentek. Többen kigúnyolták a fiút.

 

Chris később azt nyilatkozta, hogy korábban beszélt Bear állatorvosával, így teljesen tisztában volt vele, mit jelképez a rajz a kutyáján, bár a poszthoz írt szövegéből nem igazán ez derült ki. Azt mondja, nem bánta meg, nem érdekli, ha kicsúfolják miatta, neki sokat jelent, hogy rajta van ez a jel.

„Azt gondolnak, amit akarnak. De ez a tetoválás nem nekik készült, hanem nekem” – nyilatkozta Chris, aki szerint a közös tetkó a szeretete jelképe kutyája iránt, aki egyben legjobb barátja is. Reméli, hogy minden ember, aki kineveti, legalább annyira szereti a kutyáját, ahogy ő. – „Mindenki azt mondja: bármit megtenni a kedvencéért. De valóban? Tetováltatnál egy ivartalanított jelet a bicepszedre?

 

Hajrá, Chris!

 

Volt már rá példa, hogy egy brazil tetováló kidíszítette kutyáját – hatalmas botrány lett belőle

Íme, a legütősebb kutyás tetoválások

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: buzzfeed
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...