raqpart

V. kerület - Budapest  |  Romkocsmák,pubok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1051 Budapest, Jane Haining rakpart
Telefon: +3630 464 0646
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/Raqpart

http://www.raqpart.hu  

Nyitvatartás

hét - csüt: 12:00 - 1:00
pén - szo: 12:00 - 3:00
vas: 12:00 - 1:00
 

Szakadj ki a belváros forgatagából, éld át a vízparti hangulat utánozhatatlan érzését, egy karnyújtásnyira a folyótól! Egész napos lazulás a Lánchíd kőoroszlánjainak árnyékában, egy gyümölcsös smoothie, vagy egy jéghideg rosé fröccs társaságában, klasszikus hekk&chips-szel a kezedben, egy vizipipával az oldaladon


Romkocsma / Pub kategória 

Legtöbb szavazatot kapott hely

 

Élvezd a napsütést a teraszon, vagy hűsölj a földszinten, a lélegzetelállító kilátás nálunk alapszolgáltatás. Az élet éjszaka sem áll meg a parton! Amint a nap eltűnik a Budai Vár kupolája mögött, a város legjobb koktélmesterei előveszik legféltettebb long drink receptjeiket és shot-különlegességeiket, felerősödnek a lágy deep vokálok és a mosolygós nu disco ütemek, hogy egy emberként mozogjunk a szabad ég alatt, egészen hajnalig.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kutyaparadicsom Kutyaoktató Egyesület

Kutyaparadicsom Kutyaoktató Egyesület

Dog Life kutyaiskola

Dog Life kutyaiskola

Belvárosi Állatpatika - Szombathely

Belvárosi Állatpatika - Szombathely

Ring-Mancs

Ring-Mancs