California Coffee Company - Teréz körút

VI. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1066 Budapest, Teréz körút 38.
Facebook
Térkép

http://www.californiacoffeeco.net/  
 
A Nyugati pályaudvar és az Oktogon között, a Teréz körút 38. szám alatt található California Coffee Company immár 10 éve a kávéimádó kétlábúak mekkája, közkedvelt a környék lakói, a Budapestre látogató külföldiek és az üzletemberek körében is. 
 

Kávézó kategória - Budapest

Legtöbb szavazatot kapott hely

 

Szerencsére sokan hozzák magukkal a kutyájukat, így büszkén mondhatjuk el, hogy több négylábú törzsvendégünk is van!  A kávézót úgy alakítottuk ki, hogy minden korosztálynak kényelmes és kellemes időtöltést nyújthasson. Egy belvárosi kutyának igazán trendi reggelente bekísérni a gazdit egy forró presszóra, ami finom illatokat és pár cimbivel való gyors találkozást is jelent.  De szuper a falkakávézás is a délutáni Margit-szigeti lemozgatás után, mikor a gazdik süteményezése közben a tisztességes négylábú jól kipihenheti a sok nyargalást.

Vendégeinket mindig frissen pörkölt olasz kávéval, friss meleg vagy hideg kávés italokkal, friss gyümölcsökkel, házi szendvicsekkel és süteményekkel várjuk, négylábú barátainkat pedig friss vízzel, simivel és kutyafalatkákkal vesztegetjük meg.  Folyamatosan megújuló ital, szendvics és sütemény kínálatunkkal a laktóz/lisztérzékeny vendégeinkre is gondoltunk, továbbá a szigorú cukormentes, vagy paleo étrendet követők is kedvükre válogathatnak. Pacsit rá, hogy megalakulásunk óta töretlen lelkesedéssel és szeretettel kutyabarát hely vagyunk!

A favorite spot among locals, foreign visitors and business people, California Coffee Company shop at 38 Teréz körút between Nyugati Railway Station and Oktogon has been a Mecca for two-legged coffee lovers for over 10 years. A lot of them visit us with their dogs and so we’re truly proud to have several regular canine guests! The café was designed to offer a comfortable and pleasant atmosphere to visitors of any age. For a downtown dog, it’s really cool to accompany their human friend for a hot espresso in the morning which also means awesome smells and a quick meet-up with buddies.

But it’s also great to have a coffee with the pack in the afternoon, following the workout in Margit-sziget, while owners can have a rewarding cake and their honorable canine friends may take a break after the tiresome to-and-fro. We always await you with freshly roast Italian coffee in the form of both cold and hot drinks, as well as fresh fruit, homemade sandwiches and cakes, while our canine friends can always expect a bribe of some fresh water, lots of loving and delicious dog treats. Our constantly updated selection of drinks, sandwiches and cakes also cater for lactose and gluten sensitive customers, while those on a strict sugar-free or paleo diet can find their favorites, too. Give a paw that we’ve been a full-heartedly dog-loving and dog-friendly place since the day we opened!

Szavazz ránk az Év Kutyabarát Kávézója pályázaton!

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Leier Autó BMW Márkakereskedés és szerviz

Leier Autó BMW Márkakereskedés és szerviz

Mancs a Kézben Kutyamentő Alapítvány

Mancs a Kézben Kutyamentő Alapítvány

PIÑA Bar Budapest

PIÑA Bar Budapest

Babka Budapest

Babka Budapest