Újra indul a verseny az Év Kutyabarát helye címért

Másodjára hirdet pályázatot a Kutyabarát.hu azzal a céllal, hogy kiderüljön, melyek a legkedveltebb helyek a kutyatartók körében, hova érdemes mennie azoknak a gazdiknak, akik szívesen viszik magukkal például egy-egy kávéra vagy ebédre kisebb-nagyobb kedvenceiket. Szeptember 28-ig lehet nevezni a versenyre. A pályázat kiemelt partnerei a Magyar Turizmus Zrt., a WeLoveBudapest, a Travelo.hu és a MagNet Bank.

SZAVAZNÁL? ITT MEGTEHETED! – szavazatoddal nyerhetsz is!

Akinek kutyája van, szívesen hozza-viszi magával, legyen szó nyaralásról, sétáról, sörözésről vagy akár munkahelyről is. A jó hír, hogy egyre nagyobb figyelem és kedvesség fordul manapság a négylábú vendégek irányába is, egyre több helyen tapasztalható mosoly és egy tál víz, ha betér egy gazdi kedvencével az oldalán – ahogy erre a WeLoveBudapest.com is kitért cikkében.

A Kutyabarát.hu már három éve igyekszik összekötni a kutyatartókat ezekkel a helyekkel, egy fontos céljuk, hogy tudatosítsák, léteznek és van helyük a kutyaforradalmár törekvéseknek a társadalmunkban. Az emberek mindinkább társként tekintenek kutyájukra, együtt mennek sok olyan helyre, ahol kutyájuk is szívesen látott vendég.  Erre a tényre, „trendre” felfigyeltek azon vállalkozások is, akik rugalmasak és innovatívak, nem mellesleg kutyabarátok, állatszeretők. „Kinyitották az ajtókat” a kutyák számára is, így egy kis változtatásnak, odafigyelésnek köszönhetően nagy sikereket, pozitív visszajelzéseket értek el a kutyatartók körében.

Mindezért idén is folytatja tavalyi kezdeményezését kiemelt partnereivel a Kutyabarát.hu, és újra versenyt hirdet, hogy összegyűjtse és díjazza az év legjobb kutyabarát helyeit.

Szeptember 28-ig bármilyen vállalkozás nevezhet (akár több hellyel, több kategóriában is), és már ezzel a lépéssel megmutathatja magát az oldal felhasználó közösségének, vagyis biztosan elnyerheti 2 millió felelős kutyatartó bizalmát, rokonszenvét. Összesen 9 kategória különül el, mindegyikben egy hely nyerheti el az Év Kutyabarát helye Díjat, de különdíjakra is kell számítani. A kategóriák a következők: Budapesti éttermek és kávézók, vidéki éttermek és kávézók, szállodák, panziók és vendégházak, romkocsmák/pubok/borbárok, cukrászdák, illetve munkahelyek.

Szeptember 28-tól pedig a zsűri és a vendégek kezében a döntés, ők több szempont alapján tudják majd értékelni a helyeket; számít a kutyabarát hozzáállás, a kutyabarát szolgáltatások választéka (itatótál, férőhely, kedvezmények, stb.), kutyabarát kommunikáció és a társadalmi felelősségvállalás is.

A díjátadó gála október 27-én a MagNet Bank Andrássy úti rendezvényközpontjában lesz.

Jelentkezni a http://szavazas.kutyabarat.hu/jelentkezes oldalon lehet. Bővebb információk és a pályázat leírása a http://szavazas.kutyabarat.hu oldalon érhetők el.

Visszatekintés 2014-re: https://kutyabarat.hu/hirek/904/kihirdettuk_az_ev_kutyabarat_helyeit

Forrás: Kutyabarát.hu, WeLoveBudapest.com

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...