Végállomás Bistorant

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Miskolc  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 3534 Miskolc, Dorottya utca 1.
Telefon: +3646 402 952
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/vegallomasetterem

http://www.vegallomasetterem.hu/  

Nyitvatartás

hét - csüt: 11:00 - 23:00
pén - szo: 11:00 - 0:00
vas: 11:00 - 21:00
 

A zöldség legyen roppanós és a BioSzentandrás mennyei kertjéből, a sajt legyen kistermelői, a hal a Tiszából, a kenyér abszolút házi, mert tudjuk, hogy így lesz JÓ!

Az orrunk vezet minden földi jó, kreatív séfünk - Várvizi Péter - pedig a szakmai tudás és tökéletesség felé: ezért látsz a kínálatunkban tanyasi nyulat, zempléni bárányt, vadhúst a Bükkből, de mindig van az étlapon a feledésbe merült belsőségekből, marhanyakból vagy sertéspofából, újragondolva kicsit.

Ízig-vérig vidéki konyhára lelsz nálunk bisztró-alapokra ültetve, ahol a borvacsoráink kulináris utazások, és az ételek-italok mellett kreatív csapatunk szellemisége is teret nyer. Komplex támadást intézünk az érzékeid ellen, hogy térd remegve térj haza, és azt hajtogasd: vajon, ezt hogy csinálták?

Az élményekből ne hagyd ki négylábú kedvenced sem, néhány jó falat, rá is vár!

 

 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Csilla utca kutyafuttató

Csilla utca kutyafuttató

Bofri-Fodri Kutyakozmetika

Bofri-Fodri Kutyakozmetika

Átrium Film - Színház

Átrium Film - Színház

Alfa kutyaiskola Budapest

Alfa kutyaiskola Budapest