Fotó: Chris Evans (Twitter)

Amerika kapitány szíve is ellágyul a kiskutyáktól

A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon Tőrbe ejtve c. filmjét népszerűsítette Chris Evans, azaz Amerika kapitány a napokban, és olyasmi történt, amire nem számított: az Entertainment Weekly stábja édes kutyakölykökkel fogadta!

A színész köztudottan imádja a kutyákat, Dodger nevű négylábúját menhelyről fogadta be. Amikor a filmfesztivál egy elszeparált részén meglátta a kis szőrmókokat, egyszerűen nem tudott ellenállni nekik. Hatalmas mosollyal odasétált hozzájuk, megpuszilgatta, simogatta őket, és majd elolvadt, annyira aranyosak voltak. A magazin természetesen rögzítette a találkozás pillanatait, és ezzel a felirattal osztotta meg: “Amerika kapitány gyenge pontjai – kiskutyák”.

Bár Amerika kapitány Evansnak ez alkalommal sietnie kellett, az a hír járja, hogy a kötelező teendői után újra visszatért a kutyusokhoz. Az Entertainment Weekly több négylábúval érkezett az eseményre azzal a céllal, hogy népszerűsítsék az örökbefogadást. Mindannyiukat a  Finding Them Homes-James Bay Pawsitive Rescue nevű állatotthonból vitték magukkal. Reméljük, mihamarabb gazdisodnak!

Amerika kapitány szíve is ellágyul a kiskutyáktól
Fotó: Ben Trivett

Olvass további érdekes cikkeket sztárokról és kutyákról!

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

Forrás: ew.com
Kiemelt kép: Chris Evans (Twitter)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...