Saját KB bal
Saját KB jobb

5 híresen kutyabolond Forma 1-es pilóta

Munkájuk a sebesség, ha hibáznak, az életükbe kerülhet. Minden évben hónapokig járják a világot hogy akkora gázsit zsebeljenek be, amelyről mi csak álmodunk. Kutya nélkül azonban az életük nem lenne teljes.

Íme 5 köztudottan kutyabarát pilóta, akik versenyről versenyre szinte kivétel nélkül az élbolyból rajtolva küzdenek a bajnoki címért.

#1 Lewis Hamilton

A jelenleg a bajnokságot vezető brit pilóta két bulldog, Roscoe és Coco boldog gazdája. Ha pedig valaki Lewis Hamilton kutyája, luxus élet vár rá: állítólag saját lakrészük van a pilóta hatalmas otthonában, és gyakran utaznak híres gazdájukkal magángépen.

#2 Valtteri Bottas

A finn pilóta Hamilton csapattársa, s egyben egy dalmata tulajdonosa. Feleségével gyakran posztolnak vele közös fotót, és a képek tanúsága szerint nagyon össze vannak nőve. Szívesen kirándulnak együtt, amikor csak lehet.

View this post on Instagram

🛥 • 📸 @jeolin #VB77

A post shared by Valtteri Bottas (@valtteribottas) on

#3 Kimi Raikönnen

A szűkszavú, ex-Ferraris Raikönnent pár évvel ezelőtt imádott Ajax nevű német juhászával gyakran lencsevégre kapták, a kutyus azonban sajnos azóta meghalt. Legutóbb egy husky-val pózolt közös fotón.

View this post on Instagram

I let the dogs out.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

#4 Sergio Perez

A mexikói autóversenyző imádja a kutyáját. Annyira, hogy elmondása szerint egyszer egy elektromos helikoptert is vett neki… Nem tudjuk, mit kezdhetett a dologgal az eb, de egy biztos, kettejük között hatalmas a harmónia.

Forrás: vanguardia.com.mx

#5 Nico Rosberg

Végül, de nem utolsó sorban: számtalanszor szerepelt már a magazinok hasábjain Rosberg és Bailey nevű kutyája, miközben egymás társaságát élvezik játék közben a pilóta otthonának udvarában, vagy meghitt családi alkalmakon.

View this post on Instagram

Daddy time 😃 ————– 📸 by @paulripke

A post shared by NICO ROSBERG (@nicorosberg) on

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

Forrás: Instagram
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...