Angliában a kutyák ülnek a Mikulás ölébe

Angliában négylábú nagyszakállú Mikulás várja az ebeket az ünnep előtti időszakban, mindezt a jótékonyság és az állatvédelem jegyében.

négylábú Mikulás

A Santa’s Grotto nevű eseményt az angliai Norwich városában hívják életre immár 6. éve, és olyan népszerű, hogy lényegében azért rendezik meg újra, mert az emberek valósággal követelik.

Idén december 14-én délelőtt 11 és délután 3 óra között várják gazdikat és kutyáikat, akiket a Mikulás négylábú segítője lepi meg a The Forum nevű fedett rendezvénytéren. A szervezők több száz látogatóra számítanak, mert biztosak benne, hogy a fotózáshoz is tökéletes, ünnepi díszlet a korábbi évekhez hasonlóan rengeteg embert vonz majd. A tündéri jelmezes kavalkád természetesen nem rest a zsebébe nyúlni, hiszen az a cél, hogy a résztvevők helyi állatvédelmi szervezeteket támogassanak az adományaikkal.

 

Az esemény promótálja továbbá a befogadást, és igyekszik megválaszolni az emberek önkénteskedéssel kapcsolatos kérdéseit is, lehetőségeket ajánlva mindazoknak, akik kedvet éreznek hozzá.

„Ez a fantasztikus rendezvény mindazt megtestesíti, amit a karácsony jelent – kedvesség, barátság –, és nagyon örülünk, hogy a részesei lehetünk.” – mondják a szervezők.

Forrás: Eastern Daily Press
Kép: Unsplash, Eastern Daily Press

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...