Ki lakik a kutyámban? – VICCES VIDEÓ

A Saturday Night Live show újabb videó sketch-csel rukkolt elő. A romantikus számnak induló vicces videó bizarr fordulatot vesz, mikor kiderül, hogy a címzettje egy kutya. De akkor válik az egész teljesen abszurddá, amikor Doug, a csivava Harry Styles (One Direction) alakját ölti fel.

A Joan Song-ban az ismert tévés komikus, Aidy Bryant először beszámol róla, hogy az exe, Steve megcsalta, és ezért egyedül maradt, de már minden csillámpóni, hiszen megtalálta új szerelmét, Doug, a csivava személyében. A nézők megnyugtatására közli, hogy természetesen kapcsolatuknak nincs testi vonatkozása. Az őrült cicás nőket idéző Aidy/Joan megénekli kapcsolatuk csodálatos pillanatait, a beszélgetésektől a húsgolyós spagetti közös elfogyasztásán át a sétákig.

A románc akkor teljesedik ki, amikor Doug, a mesebeli békához hasonlóan, Harry Styles képében ölt testet és elmondja Joannak, hogy érez iránta. Sajnos a csoda csak egy óráig tart, de mielőtt újra visszatérne kutyatestébe Harry/Doug elmondja, hogy lenyelte Joan két zokniját és 3 bugyiját, ami elzárta a beleit, és az orvosi beavatkozás 8 000 dollárba fog kerülni.

Mi kérünk elnézést…

 

Bujdosó-Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: videó: SNL – Youtube; kép: pexels.
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...