Filmajánló: Sarkvidéki akció

Új családi animációs film kerül a mozikba decemberben!

Új családi animációs film kerül a mozikba decemberben!

Az ifjú sarki róka, Fürge amilyen apró olyan hatalmas álmot dédelget kiskora óta: a Villám Futárszolgálat híres szánhúzó kutyáival együtt akarja kézbesíteni a különleges postai küldeményeket az Északi-sark lakóinak. Egyelőre még csak a postázóban pakolgatja a csomagokat, de ami késik, az nem múlik.

A tettre kész Fürge, hogy bebizonyítsa rátermettségét a futárságra, főnöke tudta nélkül titokban kézbesít egy csomagot. De ekkor a mit sem sejtő ifjú titán belebotlik a gonosz, mindenre elszánt Otto von Walrusba, a nagydarab rozmárba, aki nem kisebb ördögi tervet eszelt ki, mint a sarkvidék felolvasztása. Fürge minden bátorságát összeszedve a legjobb barátaival, P.B. –vel, a kissé zárkózott jegesmedvével, Lemmyvel, a postázó kelekótya albatroszával, és Jade-del, a sarkvidék  legügyesebb, és legcsinosabb szerelőjével felkerekedik, hogy együtt nézzenek szembe a galád Ottóval, és megmentsék a világot a totális káosztól.

családi animációs film

Ebben az igazán vadregényes, és csupaszív családi animációs filmben gyerekek és felnőttek együtt fedezhetik fel az Északi-sark csodálatos világát megannyi izgalmas, és vicces kaland során.

Tökéletes családi szórakozás Mikulásra, és az ünnepi szezonra.

És egy nagy meglepetést is tartogat ez a kedves animációs film. A kétszeres Oscar-jelölt Jeremy Renner, a Bosszúállók sztárja – aki az eredeti hangja Fürgének – nem csak a film betétdalainak zeneszerzője, de ő maga énekli a fülbemászó főcímdalt is.

Eredeti cím: Arctic Dogs  
Műfaj: családi animációs vígjáték
Bemutató dátum: 2019. december 05.
Korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott
Szinkronizált
 
Rendezte: Aaron Woodley
Forgatókönyv: Bob Barlen, Cal Brunker, Matthew Lyon,
Bryan Thompson, Aaron Woodley
Zene: David Buckley
 
Szinkronhangok:
Fürge – Varga Gábor
Jade – Györgyi Anna
P.B. – Szabó Győző
Walrus – Beregi Péter
Lemmy – Seszták Szabolcs

 

Forgalmazó: Freeman Film – családi animációs film (6)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...