Saját KB bal
Saját KB jobb

Kiruccanás kutya nélkül? No way!

Kutyabarát hely ajánló rovatunkban az Abbázia Country Club Hotelről olvashattok.

Az Őrség hazánk legnyugatibb és egyik legvadregényesebb vidéke, ahol a dombok és patakok által tagolt völgyek, lomb- és fenyőerdők, mesebeli tarka rétek, kristálytiszta vizű források váltják egymást. A nyugalom és a friss levegő mágnesként vonzzák az idelátogatókat.

kutyabarát abbázia

Mesebeli tájon kirándulna, a városi életből szívesen kiszakadna, pár napra lassítana és mind emellett egy kis wellness is jól jönne? Nemesnép és Márokföld határában található kutyabarát Abbázia Country Clubban ezt mind megtalálható. És ami a legfontosabb, senkit sem kell otthon hagyni, ha náluk töltené a szabadságát. Számukra elsődleges szempont, hogy a pihenés alatt is mindenki otthon érezze magát, amihez természetesen elengedhetetlen a szeretteink közelsége.

kutyabarát abbázia

Rengeteg szeretettel és még több cirógatással fogadják kis és nagy kedvenceket kertkapcsolatos apartmanjaikban. Szálloda közelében található erdő, a tavasztól őszig üzemelő szabadtéri kutyamedence és a végtelen mezők ideális környezetet nyújtanak egy hatalmas sétára, önfeledt játékra, esetleg túrára a családi kedvencekkel. Náluk a négylábú bundás barátaink véleménye is ugyanolyan fontos, mint a kétlábú gazdáéké, ezért mindent megtesznek az ő kényelmük érdekében is.

kutyabarát abbáziaAz ebeket sajnos megkérdezni nem tudjuk, de a finom kutyavacsi utáni jóllakott szuszogásuk, a játék utáni boldog hízelgésük arra enged következtetni, hogy  a kutyabarát Abbázia Club Hotelben bizony mindenki kutyajól érzi magát!

Kirándulni, túrázni, kikapcsolódni kutya nélkül? No way!

 

(Kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...