kutyabarát munkahely

Ki lesz idén az Év kutyabarát munkahelye?

2014-ben úttörő kezdeményezésként indított pályázatunkon kerestük az Év kutyabarát munkahelyét, és évről évre a legkedveltebb kategória volt ez a jelentkezők és szavazók részéről is. Idén sincs ez másképp! Ismét ez a legnépszerűbb kategória az Év kutyabarát helye kampányban, összesen 34 munkahely szállt versenybe a címért.

Kijelenthetjük, hogy ismét a reklámügynökségek, IT cégek és kreatív ügynökségek vannak túlsúlyban a kategórián belül, de van általános iskola, nyomdaipari cég és kutyafelszerelést gyártó cég is.

Nem titkoljuk sosem, hogy évről évre ez a kedvenc kategóriánk, büszkék vagyunk minden egyes induló cégre, irodára, iskolára, hiszen ezzel nemcsak kampányunkat támogatják, hanem a felelős kutyatartást is.

Vegyük is őket sorra (mi előre szóltunk, nagy örömünkre sokan vannak)! Hajrá kutyabarát munkahelyek!

Adverticum Zrt.

kutyabarát munkahely

Az Adverticum Zrt. Magyarország piacvezető online hirdetéskiszolgáló rendszerének, az Adverticum AdServernek az üzemeltetője és fejlesztője. Nap mint nap megtapasztalhatják a kutyák irodai jelenlétének pozitív hatásait. Van állandó négylábú munkavállalójuk, aki a hosszú évek során megállás nélkül tört fel a ranglétrán, mára már ő az Adverticum hivatalos előkóstolója.

Itt tudtok az Adverticumra szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/194

AsiaCenter irodája

kutyabarát munkahely

Arról már többször is hírt adtunk, hogy az AsiaCenter állat- és családbarát bevásárlóközpont. De azt vajon tudtátok, hogy az üzemeltetési irodájuk is kutyabarát? Bizony-bizony, 9 kutyus jár be napi szinten vagy alkalomszerűen az irodába!

Itt tudtok szavazni az AsiaCenter irodájára: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/215

BCA Hungary Kft.

kutyabarát munkahely

A tanácsadó cégként működő BCA Hungary Kft. irodájában mindig van több négylábú segítség.  2017-ben a NÉBIH különdíját vihették haza az Év kutyabarát helye kampányban.

Itt tudtok szavazni a BCA Hungary Kft.-re: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/148

Café Communications

kutyabarát munkahely

A Seregély utcai Café Communications dolgozóinak elmondása szerint, a kutyák már a gazdi nélkül is bejárnak a meetingekre (mert egyszerűen érdekli őket). Akárhogy is nézzük, a kutyák a fejükre nőttek. És nem bánják…

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/233

Céghmester

kutyabarát munkahely

A Céghmester küldetése a vállalkozók segítése, ezen belül különösen a mikro- és kisvállalkozások sikeres elindításának és fennmaradásának elősegítése. Vállalkozásuk 12 irodája nemcsak állatbarát munkahely, ahol kihelyezett etető, itató tálakkal és jutalomfalatokkal várják az ügyfelek kedvenceit, hanem olykor ideiglenes befogadó helyek is olyan bajbajutott állatok részére, akiknek az elhelyezésüket nem tudják megoldani gazdisodásig.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/253

Centrál Médiacsoport

kutyabarát munkahely

A Central Médiacsoportnál dolgozó kutyák specialistái a női tartalmaknak, a 24.hu-nak köszönhetően naprakészek a belföldi és külföldi történésekben, figyelemmel kísérik a Nosalty forgatásait és azokat az autókat, melyekben kényelmesen utazhatnak. A reggeli megbeszélések, a szerkesztőségi pörgős napok különösen nyugtatóan hatnak az ebekre, akik ekkor alusszák legmélyebb álmukat. Ez a hatás viszont kölcsönös. A legnagyobb káoszban is képesek nyugalmat, biztatást adni, és egy fontos felismerésre juttatni, hogy álljunk meg egy pillanatra!

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/232

Dentsu Aegis Network Hungary

kutyabarát munkahely

Bár évekig tartó kitartás előzte meg, hogy kutyabarát irodává váljon a Dentsu Aegis Network Hungary, de nagyon profin csinálják! Olyannyira, hogy elmondásuk szerint már inkább emberbarát kutyairodaként működnek.

Ott tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/227

Dot Creative Kft.

kutyabarát munkahely

A Dot kreatív ügynökségnél mindenki önmaga lehet. Nem számít, hogy kettő, vagy négylábú, itt megtalálja mindenki a helyét. Elmondásuk szerint, új ügynökségként hamarabb volt kutyatáljuk, mint tárgyalóasztaluk, sőt a négylábú kollégák a főnökség jóvoltából velük tarthatnak a csapatépítők nagyrészére is.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/238

Eleven Kft.

kutyabarát munkahely

Az Eleven Kft. egy családi vállalkozásból vált a hazai vízicsúszda-ipar piacvezető szolgáltatójává, de a szenvedélyük nem ér véget a csúszdáknál: vizes élményelemekkel, csúszdaelektronikával, tervezéssel és tematizációval is foglalkoznak. A Biztonsági Osztályukra különösen büszkék, melyet ügyvezető igazgató kedvence, Lulu vezet gyakornokaival, Yodával és Zsömivel.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/212

Geometry Budapest

kutyabarát munkahely

Egy reklámügynökségnél nagyon fontos a kreativitás. Jól tudja ezt a Nagymező utcai Geometry Budapest is, a négylábú munkatársak igazi inspirációs források tudnak lenni.

Itt tudtok szavazni rájuk: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/159

Grape Solutions Zrt.

kutyabarát munkahely

A Grape Solutions Zrt.-nél a kezdetektől a vállalati kultúra része, hogy  a kis rohangáló stresszoldó szőrpamacsok velük vannak minden nap.  Nem is csoda ez, hiszen mosolyt csalnak az itt dolgozók arcára, vidámságot és társaságot teremtenek.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/184

Green Fox Academy

kutyabarát munkahely

A Green Fox Academy programozó képzéssel, mentori keretrendszerű oktatási módszerrel foglalkozik. És, hogy mivel növelik hatékonyságukat? Persze, hogy négylábú kollégákkal!

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/208

Hello Event

kutyabarát munkahely

A Hello Event egy több, mint 18 éves múltra visszatekintő BTL ügynökség, ahol céges rendezvényeket szerveznek, innovatív digitális megoldásokat keresnek és számos téren válaszokat kínálnak az ügyfeleknél felmerülő kihívásokra. Természetesen mindebben mindig segítségükre vannak a kutya-munkatársak is!

 

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/150

Herz Kreáció Kft.

kutyabarát munkahely

A Herz Kreáció kreatív ügynökség, egyre növekvő csapattal és egyre növekvő számú négylábú kollégákkal dolgozik. A cég alapítása óta kutyabarát iroda, azt vallják: a kutyabarát munkahely egy win-win szituáció, hiszen jó társaságban, jobban telik a nap!

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/236

Human Dialog

kutyabarát munkahely

A Human Dialog irodájában komoly szerepe van a négylábú dolgozóknak is! Részt vesznek a megbeszéléseken, vagy éppen HR vonalon tesztelik a felvételre jelentkezők cukiságfaktorra való érzékenységét.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/242

JULIUS-K9

kutyabarát munkahely

A JULIUS-K9® 20 éve gyárt olyan kutyafelszereléseket, amiket élmény használni. Termékeiken keresztül ezzel szeretnénk gazdagítani minden kutyát és minden gazdit. Munkahelyként hasonló céljuk van, mégpedig hogy kutyák, gazdáik, sőt, a nem kutyás munkatársak is egyedi élményekkel gazdagodjanak, miközben azon dolgoznak, hogy a világ kutyái és gazdái is minél több kalandot éljenek át együtt.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/216

Kiwi Print

kutyabarát munkahely

A Kiwi Print digitális nyomda 2007-ben nyitotta meg kapuit. Azóta folyamatos változáson, fejlődésen esett át, ma már az egészen kicsi formátumtól a hatalmas giga méretekig bármit meg tudnak valósítani a gyártás és dekorálás területén. Náluk a kiskutyák minden reggel időben érkeznek, szigorúan betartják a reggelire szánt időt, illetve a tízóraizást. Fogadják a vendégeiket kedves vakkantással, majd pedig simit, dögönyözést követelnek…

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/231

Lounge Group

kutyabarát munkahely

A Lounge Group irodájában nincs stressz, nincs vita, csak móka és kacagás! Na jó, azért dolgoznak is…. de náluk tényleg komolyan veszik a “Kutyát minden irodába!” jelmondatot.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/153

MediaCom Magyarország

kutyabarát munkahely

Mi a sikeres médiakampány titka? A négylábú kreatív csapattagok jelenléte! Ezt jól tudja a MediaCom Hungary, hiszen itt a kétlábú dolgozókat meetingről meetingre kutya társaság is kíséri.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/239

Mediator Group

kutyabarát munkahely

A Mediator Group-nál, full service reklámügynökségként a kutyák is maximális figyelmet érdemelnek. Itt a kollégák két meeting között Nara, Hórusz, Mazsi, Frodó, Bóbita, Dió vagy Leopold oldalán töltenek lopott perceket. Hiszen nélkülük nem teljes az iroda!

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/206

MOA Általános Iskola

kutyabarát munkahely

MOA Magán Általános Iskola 2012. szeptember 1-én kezdte meg működését a Csillaghegy és Római-part határán, békés, zöldövezeti környezetben.Itt mindig is fontos nevelési szempont volt a felelős állattartás. Sok diáknak van kutyája és a szülők is behozhatják az intézmény területére a kis kedvenceiket. Ettől az évtől pedig a 2014-ben „Év kutyabarát” címet nyert „Harcos” névre hallgató kutya és gazdája itt dolgozik.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/197

Morpho Communications

kutyabarát munkahely

Morpho Communications kutyabarátságát Töpi, a mentett foxikeverék egyre rendszeresebb munkába járása indította el, aztán több négylábú dolgozó követte a ragadós példát…
Szerintünk ez is közrejátszik, hogy nincs kreativitás és kommunikációs készség híján a Morpho kommunikációs ügynökség!

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/229

MyAd Marketing

kutyabarát munkahely

A MyAd Marketing egy dinamikusan fejlődő integrált marketingkommunikációs cég, ahol a tappancsok száma jóval megelőzi a kollégák lábainak számát. Itt a babzsákok nemcsak a kreatív munkát segítik elő, hanem a kutyusok állandó komfortérzetét is támogatják. Ha idelátogatsz, ne csodálkozz, hogy mielőtt a csengőt megnyomod, már egy kisebb fogadóbizottság vár lelkesen az ajtóban.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/237

Noguchi Porter Novelli

kutyabarát munkahely

Noguchi Porter Novelli ügynökség kb. egy éve kutyabarát munkahely. Ezt súlyos ellenszélben sikerült elérniük, ugyanis az irodájuknak jelenleg otthont adó épület sajnos nem kutyabarát… de nem adták fel! Azóta hat kutyust, egy cicát és egy nyuszit számolhatunk a munkatársaik sorában, akik felváltva segítik az ott dolgozókat a nehezebb munkanapokat is elviselni.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/205

Post For Rent Digital Agency

kutyabarát munkahely

A Post for Rent Digital Agency egy innovatív kreatív ügynökség, mely szoros kapcsolatban működik együtt top youtuberekkel, insta-ikonokkal, zenészekkel, színészekkel, fotómodellekkel, gasztró és fitness véleményformálókkal. Sokszínű munkát végeznek fiatalos környezetben, szőrös inspektorokkal. Reynard és Colett minden nap gondoskodnak a munkatársak vagy épp az ügyfelek jó hangulatáról.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/195

Progressive Studio Kft.

kutyabarát munkahely

A Progressive Studio Kft.- nél a négylábú kollégák is részt vesznek megbeszéléseiken, együtt ebédelnek velük, és ami a legfontosabb örökös boldogság forrást biztosítanak. Mert kutyákkal még a munka is jobban esik.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/240

Publicis Groupe Hungary

kutyabarát munkahely

A Publicis Groupe ügynökségei már évek óta kutyabarát munkahelyként üzemelnek. Aki ide betér, az minden emeleten találkozhat egy vagy több barátságos ebbel: van náluk fekete kutya, barna kutya, fehér kutya, róka kinézetű kutya, tarka kutya, hosszú kutya, rövid kutya, alacsony és magas kutya, ugatós kutya (persze csak akkor ugat, ha indokolt), csendes kutya, mentett kutya, fajtatiszta kutya, keverék kutya, lánykutya, fiúkutya (golyókkal vagy anélkül), bújós kutya, félénk kutya, őrült kutya…

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/228

RecruIT Kft.

kutyabarát munkahely

2012-ben alakult munkaerő-közvetítő cég a RecruIT. Egy szoftverfejlesztő céggel osztják meg székhelyünket, így IT-t nem csak elméleti síkon ismerik.  Az IT-sok mellett azonban mindennapjaikat négylábú barátaik teszik még izgalmasabbá.  Náluk a kis szőrös hangulatfelelősök segítenek legyűrni a stresszt és a napi nehézségeket.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/222

Tág Világ Általános Iskola

kutyabarát munkahely

Tág Világ Általános Iskola megalakulása óta helyet biztosít az állatasszisztált oktatásnak. Négy éve pedig már három kutya segíti a mindennapjaikat. Középpontban a szociális kompetenciák fejlesztése áll, de nem titkolt céljuk az állattartáshoz fűződő társadalmi szemléletváltás kialakítása sem.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/218

Tündi Pedi

kutyabarát munkahely

Az Etele úti Tündi Pedi kutyabarát pedikűr-manikűr szalonban mindig szívesen látottak a gazdira várakozó kutyák is! Ha épp nem tudod magaddal vinni kedvencedet, Zoé a szalon kutyusa szórakoztatja a vendégeket.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/183

Umbrella

kutyabarát munkahely

A produkciós ügynökségként dübörgő Umbrellánál jó kutyának lenni, hiszen ennyi fura filmes fazon között senki sem a négylábúra gyanakszik, ha lába kél a szendvicsének vagy nagyot horkant valaki az iroda sarkában. Az Umbis kutyáknál Photoshoppolni sem lehetne szebbeket, okosak is, hiszen pontosan tudják, hogy ha kint van a “hangot veszünk” tábla, beugatni tilos, a vaníliás karika a catering, nem pedig a juti része, és hogy a szereposztó kanapén heverve bármikor becsúszhat egy főszerep!

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/234

Value 4 Real Group

kutyabarát munkahely

Value 4 Real-nél Gaston munkakörébe tartozik a kollégák napi szintű jókedvre derítése, amiért cserébe irodai masszázs és állandó étkezési hozzájárulás képezi juttatási csomagját. A menedzsment mellett kapott helyet Gaston irodaszigete, de mindenkin rajta tartja a szemét, és a nap folyamán többször is kis csoportos meetingeket szervez a gördülékeny munkamenet érdekében.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/186

United Consult K2 Kft.

kutyabarát munkahely

A United Consult K2 IT tanácsadó cégként 20 éve tartozik már a kutyabarát vállalkozások csapatába. 2 szintes, 540 m2-es modern irodájukban és a hozzá tartozó füves területen a kutyusok gondtalanul élvezhetik a rohangálást, de egy kis nyugodt pihenésre is mindig akad hely. Ők a meetingek főszereplői, a közös reggelik sztárjai, és az iratmegsemmisítő ősi ellenségei. Ha így folytatják hamarosan saját részlegük is lesz a cégben.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/145

Y Generáció Iskolaszövetkezet

kutyabarát munkahely

Az Y Generáció Iskolaszövetkezet diák-munkaerőt kínáló vállalkozás, melyet egyetemisták és főiskolások részvételével alapítottak. Szövetkezetük egy éve publikusan is kutyabarát iroda, mellyel nemcsak a kollégáknak szeretnének lehetőséget adni, hogy kedvencükkel dolgozhassanak, hanem beérkező diákjaik is bátran be tudják vinni a munkaválasztás során kutyusukat.

Itt tudtok rájuk szavazni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/hely/172

Ahogy látjátok széles a paletta idén is a kutyabarát munkahelyek terén, mindegyikre nagyon büszkék vagyunk, és joggal mondhatjuk, hogy ők már egyértelműen nyertek, hiszen nap mint nap egy feszültségmentesebb, szerethetőbb légkörben dolgozhatnak együtt!

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...