Rasszista gazdája miatt emberekre támadt egy kutya - Kutyabarát.hu

Rasszista gazdája miatt emberekre támadt egy kutya

A metro.co.uk cikke szerint állítólag önvédelemből uszította ázsiaiakra kutyáját egy manchesteri nő, amikor cukorkalopáson kapták egy szupermarketben.

A Tyson nevű eb a bolt előtt kikötve várta gazdáját, Sonya Wadswoth-öt, aki az üzlet alkalmazottai szerint rasszista szavakkal illette a kasszában álló ázsiai férfit. Mindez azután történt, hogy meglátták, a nő ki nem fizetett cukorkát tömköd a zsebébe, és felszólították rá, hogy adja vissza, ami nem az övé. Wadsworth ekkor kirohant a kutyájáért és levette róla a pórázt, Tyson pedig a bolt bejárata felé vette az irányt, támadásra készen.

Rasszista gazdája miatt emberekre támadt egy kutya - Kutyabarát.hu
Tyson és gazdája

A sértett fél azt állítja, közben többször uszító parancsszavak hangzottak el, harapásra buzdítva, hergelve az ebet. A rasszista nő percek múlva egy másik alkalmazott felé fordult, és nevetve utasította, térjen vissza az országába. Utólag azt mondja, kutyája azt érezhette, a gazdája veszélyben van, és szimplán önvédelemből támadt a szupermarket ázsiai származású eladóira. Egyáltalán nem tartja magát rasszistának, szerinte koholt vádak alapján próbálják rossz színben feltüntetni. A támadás elszenvedői azonban úgy vélik, a nő előre eltervezte, hogy ha úgy hozza a sors, fegyverként veti be ellenük a kutyát. Sajnos Tyson azóta ismeretlen körülmények között meghalt.

 

Forrás: mirror.co.uk

Kép: mirror.co.uk, Pexels

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...