Saját KB bal
Saját KB jobb

KÓPÉ, a szobakutya felfedező útra indul

Új családi animációs vígjáték érkezik hamarosan a magyar mozikba.

Kópé, a díszpárnán heverésző, lustálkodó szobaeb élete nem is lehetne vidámabb: jómódú gazdija egyetlen szeme fénye, imádja, óvja és a legfinomabb falatokkal, a legszuperebb játékokkal kényezteti őt. Ám mikor váratlanul meghal az idős milliomosnő, – kapzsi rokonai legnagyobb meglepetésére – a gazdag asszony az egész vagyonát kedves kutyájára, és annak leendő új gazdijára hagyományozza.

Mikor Kópénak véletlenül nyoma vész, a mohó rokonok mindent bevetnek, hogy visszaszerezzék a kis blökit, és vele együtt a hatalmas örökséget. A kutyus után erednek, aki most már az utca négylábú törvényei szerint tengeti napjait, és megannyi izgalmas, olykor veszélyes kalandba keveredik új ebbarátai oldalán. És még egy szerető, új gazdilány is feltűnik a színen, aki bármit megtenne azért, hogy biztonságban tudhassa kis bajkeverő kedvencét, Kópét.

Szeptemberben egy tüneményes családi vígjátékban ismerheti meg mindenki a cuki KÓPÉ nevét, aki bár kissé elkényeztetett, és azt hiszi, a világ körülötte forog, a sok-sok izgalmas kaland során kiderül, a szíve mindig is a helyén van. A kis blöki bármennyire nehéz helyzetbe kerül, azt biztosan tudja, hogy a feltétel nélkül szeretet ereje mindennél hatalmasabb. És ezt még vadóc, kételkedő ebtársainak is bebizonyítja, akik bármire képesek, hogy megvédjék falkájuk legviccesebb és legvidámabb új tagját, Kópét.  

előzetes

Eredeti cím: Trouble 

Műfaj: családi animációs vígjáték    

Bemutató dátum: 2019. szeptember 12.

Előzetes-korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált

Rendezte: Kevin Johnson

Forgatókönyv: Jordan Katz, Judah Miller, Rob Muir,

John Paul Murphy, Harland Williams

Zene: Jessica Weiss 

Szinkronhangok:

Kópé – Varga Gábor
Tippy –  Dobó Enikő
Snoop – Kálid Artúr
Norm – Varga Rókus
Zoe – Andrádi Zsanett
Rousey – Bognár Gyöngyvér

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...