Saját KB bal
Saját KB jobb

Ítélet született két skót szaporító ügyében

Szörnyű belegondolni is, de az 53 éves Frank James és 29 éves társa, Michelle Wood hihetetlen dolgokat műveltek skóciai farmjukon – írja a metro.co.uk.

Az általuk üzemeltetett tenyészetre 2017-ben bejelentés alapján bukkantak a hatóságok, és sokkoló volt, ami ott fogadta őket. Rengeteg, szörnyű körülmények között tartott kutyát, nyulat és vadászmenyétet találtak, és egy gyanús kisbusz is felkeltette az érdeklődésüket.

Rövid időn belül beigazolódott, hogy illegális tenyésztőkkel állnak szemben, akik az állatok egészségével és életminőségével egyáltalán nem törődtek. Brutalitásuk fokozásaként a vélhetően halva született, vagy rossz állapotban lévő, beteg kutyákat a kisbuszban felgyújtották; erre a rendőrség számos bizonyítékot talált.

Az állatvédőkkel karöltve végül 105 állatot szállítottak el a farmról, közte 87 kutyát, a legfiatalabb alig pár napos lehetett. A négylábúak speciális rehabilitációs központokba kerültek. A hír aktualitása, hogy a napokban végre bíróság elé állították és állatkínzás védségében bűnösnek találták a párt. Remélhetőleg tetteikhez mérten megkapják a kiérdemelt büntetést!

Forrás: metro.co.uk
Képek: SWNS

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...