Saját KB bal
Saját KB jobb

Egy kutya négy útja (12)

„Azt tudom, hogy ott kötünk ki, ahol lennünk kell.”

Vannak barátságok, melyek több életen át tartanak. Ilyen Bailey kutya története is, aki négy eb-életen keresztül talált vissza szeretett gazdájához, Ethanhez (Dennis Quaid). Nem is lehetnének boldogabbak a hétköznapok, hisz Bailey együtt él családjával, Ethannel, annak feleségével, Hannah-val (Marg Helgenberger) a michigani farmjukon. Sőt, Bailey új játszópajtásra is talál, Hannah és Ethan tüneményes unokája, CJ személyében.

Mikor CJ anyukája úgy dönt, maga mögött hagyja a vidéki életet, és kislányát is magával viszi, a szeretett kis barát egyik napról a másikra eltűnik az immár agg korban lévő eb életéből. Bailey napjai ekkor már meg vannak számlálva, és imádott gazdája, Ethan arra kéri őt, ezúttal unokája életébe térjen vissza, és vigyázzon rá, bármi történjék is. És akkor ismét bekövetkezik a csoda: Bailey egy cuki kölyökkutya testében születik újjá, méghozzá CJ oldalán, akivel elválaszthatatlan barátokká válnak. A hűséges eb-társ újra és újra visszatér a lányhoz, miközben ráébred arra, mi az ő végső küldetése, miért is született a világra.

A nagysikerű Egy kutya négy élete című film folytatása – ami szintén W. Bruce Cameron bestsellere alapján készült –  ismét egy kutya szemszögéből mesél megannyi izgalmas, meghitt, és vidám kalandról, emberi kapcsolatokról, barátságról, és a feltétel nélküli, örök szeretetről. A Modern család, és a Szívek szállodája rendezőnője, Gail Mancuso egy szívhez szóló, kedves családi filmet készített, ami nem csak a gazdikat fogja levenni a lábáról.  

Eredeti cím: A Dog’s Journey

Műfaj: családi

Bemutató dátum: 2019. június

Korhatár: 12 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált

Rendezte: Gail Mancuso

  1. Bruce Cameron regénye alapján a forgatókönyvet írta: W. Bruce Cameron, Maya Forbes,

Cathryn Michon, Wallace Wolodarsky

Operatőr: Rogier Stoffers

Szereplők: Kathryn Prescott, Betty Gilpin, Marg Helgenberger,

Henry Lau, Dennis Quaid

kutyás film

EGY KUTYA NÉGY ÚTJA előzetes (12)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...