Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyabarát nap Óbudán

Másodszor került megrendezésre Óbudán, a 3K Kaszásdűlői Kulturális Központtal közös Kutyabarát nap. Nagyon szerencsések voltunk, hiszen a napokkal ezelőtti esős, szeszélyes időjárásnak szombatra nyoma sem volt, gyönyörű, napsütéses idővel vártuk a kutyabarátokat Óbudán!

Több kutyás szolgáltató partnerünknél nézelődhettek a látogatók: tápok, jutalomfalatok, egyedi pórázok, nyakörvek, kutyás játékok és egyéb hasznos termékek között válogathattak a Kutyabarát napon.

A rendezvény különlegessége volt Chikán Erika fotográfus „Lélekpóráz” című fotókiállításának megnyitója. A kiállítás és a képek fókuszában a kutya–gazdi kapcsolat áll, a pillanatok és érintések, melyek kivételes módon hoznak létre egy különleges és utánozhatatlan kapcsolatot ember és kutya között. A kiállítás június 8-ig megtekinthető a Kulturális Központ nyitvatartási idejében. A kiállítást Barabás Évi nyitotta meg, aki egyébként a rendezvény házigazdája is volt.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a rendezvényre ismert, színész gazdik is eljöttek, kutyáik társaságában. A kutyás létről és mindennapokról, a felelős állattartásról beszélgettünk Ullmann Mónikával, Eke Angélával, Nyári Diával és Józan Lacival.

Karay Zoltán kutyatrénerrel Barabás Évi kutyanevelési tippekről, viselkedési problémákról, nehézségekről és ezek megoldásáról beszélgetett. A látogatók pedig személyesen is tanácsot kérhettek, beszélgethettek a rendezvény folyamán a szakértővel.

A beszélgetéseket pedig egy fergeteges zenés-táncos bemutató követett, a Tükör Módszer Bemutatócsoporttól.

Sokan látogattatok el a Kutyabarát napra kutyáitok társaságában, nemcsak a jó idő, hanem a családias, barátságos hangulat is jelen volt a rendezvényen. Köszönjük, hogy eljöttetek!

Fotók: Varga Dávid
www.vargadavidfoto.hu

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...