Zongorista reinkarnálódott egy amerikai kutyában

A Queen egykori legendás énekese után elnevezett Buddy Mercury a legújabb amerikai kutyasztár! Neked is látnod kell, milyen átéléssel ütögeti a zongora billentyűit!

A hároméves beagle-basset hound keveréket kölyökkorában fogadta örökbe a Wolfe házaspár, és azóta kétéves kislányukkal 4 fős, boldog családot alkotnak. Buddy Long Island-i otthonában lelt hírnévre, hála a róla posztolt videóknak, amelyben megmutatja nem várt tehetségét. Mint minden valamirevaló előadó, ő is rendelkezik saját lemezzel, továbbá merch termékeket is piacra dobtak a nevében. Az eladott tételek után befolyt bevételek 50%-át Wolfe-ék állatvédelmi szervezeteknek ajánlják fel.

A sztorihoz hozzátartozik, hogy gazdái szerint a kutya nem az ő nyomásukra, hanem teljesen magától kezdett zongorázásba, és napi 2-3 alkalommal rázendít, amikor kedve tartja. A hangszer mellett látva az az érzésünk támadt, hogy Buddy zongoraművész lehetett előző életében. Ki tudja, talán egy híres zeneszerző reinkarnálódott benne? Mindenesetre nagyon édes, ahogyan énekel…

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)
Forrás: huffpost.com
Kép és videó: Youtube
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...