Saját KB bal
Saját KB jobb

Rendőrök mentették meg Abádszalókon az autók között futkosó kutyakölyköt

Az autók között futkosott Marcipán, a párhetes kutyakölyök, akit a helyi rendőrök mentettek meg és ők is találtak neki gazdit.

Lázár István rendőr főtörzszászlós és Bakai Dalma rendőr őrmester 2019. április 15-én a délelőtti órákban Abádszalókon járőröztek, amikor az egyik utcában megláttak egy autók között szaladgáló kiskutyát – adta hírül a police.hu.

A kiskutya láthatóan veszélyes manővereket hajtott végre a járművek kerekei között, így félő volt, hogy elgázolják. A rendőrök megálltak, a kutyus pedig azonnal a szolgálati autó alatt keresett menedéket. Miután sikeresen kicsalogatták, megpróbálták megtalálni a gazdáját.

A környékbeliek elmondása szerint a kutyus már több napja a környéken kóborol, így nagy valószínűséggel nincs gazdája. A rendőrök a kiskutyát bevitték az Abádszalóki Rendőrőrsre, ahol a körzeti megbízott megosztotta vele az ebédjét. Az őrmester szolgálata leteltével hazavitte magával, megfürdette és új családot keresett neki.

Másnap már meg is találta a lehető legjobb helyet a kis ebnek. Marcipán egy kétgyermekes családhoz került Tiszaszentimrére. A gyerekeknek nem is lehetett volna szebb húsvétjuk!

(Kutyabarát.hu)
Forrás: police.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...