Meglepő kutyamenüvel rukkolt elő egy New York-i étterem

Manhattanben nem csak az asztalról lehulló falatoknak örülhetnek az ebek, mert a The Wilson nevű étteremben több, kimondottan kutyáknak szánt ajánlat közül választhatnak nekik a gazdik.

Az ötletgazda az étterem vezetői beosztású szakembere, Jeff Haskell, akit saját, Stella nevű bulldogjának igényei inspiráltak a szokatlan étlap összeállítására. Szokatlannak azért nevezzük, mert nem az átlagos kutyakoszt került fel rá; van például diétás ajánlat, de felkészültek arra az esetre is, ha a betérő állat éppen gyümölcs/zöldségnapot tart.

A fent említett Stella egyébként kedveli a tengeri sóval készült omlettet, amit extra szűz olíva olajban sütnek ki neki. Ebből kiindulva már nem is olyan meglepő, hogy az étlapon szereplő tételek között találni grillezett bébi zöldségekkel tálalt ribeye steaket, és serpenyőben sült lazacot. Utóbbival azoknak a kutyusoknak kedveskednek, akik (bizonyára rengetegen vannak, így a nyár előtt) vigyáznának a vonalaikra.

Ha ez sem volna elég csábító, opció lehet a „Spa Day” nevű étel, melyben kicsivel több, mint 3000 forintnyi dollárért egy tál szeletelt almát és répát kínálnak. Szomjúság ellen pedig ott a kutyasör.

Mit gondolsz, napjaink étkezési trendjei miatt szükség van erre, vagy teljesen felesleges próbálkozás?

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)
Forrás: Forbes
Kép: Instagram (The Wilson)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...