Saját KB bal
Saját KB jobb

Íme a világ leggazdagabb kutyái

A tehetős négylábúak habzsolják az életet, miközben ötletünk sincs róla, mekkora összegek pihennek a bankszámlájukon. Bizony-bizony, bankszámlájuk van, és sokkal több pénzük, mint amire ebnek valaha szüksége lehet.

IV. Gunther a világ másodikgenerációs kutyamilliomosa: apjától, III. Gunther-től 80 millió dollárt örökölt. A nap mint nap kaviárt falatozó eb Karlotta Liebstein német grófnőnek köszönheti jólétét, ő volt az, aki hatalmas összeggel támogatta meg szeretett németjuhászát, nehogy az bármiben hiányt szenvedjen, ha ő már nem lesz.

IV. Gunther gondozói ügyesen befektették a pénzt, ami mára több mint 400 millió dollárra rúg, amiből futja hatalmas villákra és személyes szobalányra is.

kutyabarat kutyabarát

Oprah Winfrey kutyáinak sincs oka panaszra: a neves műsorvezető valósággal imádja Luke, Layla, Sadie, Sunny és Lauren nevű kutyáit. Életreszóló barátságukat nem csupán azzal hálálja meg, hogy a mindennapokban szeretetével kényezteti őket, hanem egy szép kis summával is, amit halála után megörökölnek tőle. Pontosan 30 millió dollárt.

kutyabarat kutyabarát

A Conchita nevű csivava története az egyik legismertebb, mai a milliárdos kutyákat illeti. Tiffany nyakláncot, kasmír pulóvert, és az univerzum minden drága kincsét megkapta, amiről ember sem álmodhat. Egykori gazdája Gail Posner kivételes bánásmódban részesítette, 8,4 millió dollárt hagyva a gazda nélkül maradt ebre.

Az örökség részét képezte egy vízparti nyaraló Miamiban, amire ugyebár minden kutyának szüksége van. Sajnos nem tudjuk, Conchita jelenleg is élvezi-e a vagyont, és hogy kire száll az örökség, ha az örök vadászmezőkre tér.

kutyabarat kutyabarát

 

Szerencsi Évi

(Kutyabarát.hu)

Forrás: mentalfloss.com

Képek: mentalfloss.com, Oprah.com, Huffingtonpost

Idexkép: Oprah.com

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...