Saját KB bal
Saját KB jobb

Rózsaszínre festette kutyája szőrét, támadják az amerikai nőt

Egy Kentuckyban élő 21 éves gazdi azt állítja, rémálom volt számára a sétáltatás, mert az emberek megijedtek hatalmas termetű kutyája láttán. Jobb ötlete nem volt, mint hogy rózsaszín, lila, és kék színűre változtassa a német dog bundáját, ami szerinte olyan jól sikerült, hogy bármikor újra megismételné.

A barátságos tekintetű, Drama nevű négylábú állítólag közel 30 000 forintnyi összegért változott át Barbie álomkutyájává, és gazdája szerint minden elköltött dollár megérte. Azt állítja, terve remekül bevált, kutyája népszerűbb, mint valaha, már senki nem fél tőle, inkább csodálattal tekintenek rá, ha körülállják.

A megkérdőjelezhető tett kapcsán sokan támadják a Jessica Williams nevű nőt, aki elmondása szerint halálos fenyegetéseket is kapott. Saját védelmére azt mondja, előre meggyőződött róla, hogy a festék ne legyen káros kutyája egészségére, ráadásul mivel az eb színvak, szerinte fel sem tűnt neki a változás, ami bundáját, és rózsaszínre lakkozott körmeit illeti. Jessica egyáltalán nem gondolja, hogy helytelenül cselekedett volna, és azt tervezi, amint kifakul a szín, megismétli az általa „wellness-napnak” nevezett procedúrát.

 

Szerencsi Évi

(Kutyabarát.hu)

Forrás: DailyMail
Képek: Caters News Agency
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...