Saját KB bal
Saját KB jobb

Az emberi gonoszság sokszor határtalan – Los Angeles-i állatkínzás

A napokban az állatkínzás újabb szörnyű esetére derült fény Los Angelesben: most egy szerencsétlen, fiatal pitbull keverék esett az emberi gonoszság áldozatául – írja a www.kwch.com.

Hihetetlen belegondolni, de vannak olyan embertársaink, akik képesek kábellel fojtogatni, majd festékkel beborítani egy védtelen állatot, közben olyan ütéseket mérve a koponyájára, hogy agysérülést szenved. A feltehetően bandatagok által megtámadott Avery az állatvédők gyors intézkedésének hála hamar jó kezekbe került, bár az állatorvosoknak nem volt könnyű dolguk vele. Fejsérülése miatt a négylábúnál oxigénhiány lépett fel és rohamok gyötörték, ráadásul a fentieken kívül kemikáliák okoztak égési sérüléseket találtak rajta. Ismeretlen tettes ellen feljelentést tett az őt befogadó Animal Hope and Wellness nevű szervezet.

kutyabarat kutyabarát

Avery szerencsére a helyzethez képest stabil állapotban van, de hosszú kórházi kezelés vár rá. Később menhelyre kerül, és amint visszanő a bundája, örökbefogadható lesz. Addig is, szakemberek dolgoznak azon, hogy újra megbízzon az emberekben. Nagyon drukkolunk neki!

Ha szeretnéd követni gyógyulási folyamatát, kövesd az Animal Hope and Wellness Instagram oldalát!

 

Szerencsi Évi

(Kutyabarat.hu)

Forrás: www.kwch.com
Képek: Pexels, www.kwch.com

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...