Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyahősökről szóló dokumentumfilm a láthatáron

Már elérhető a Youtube-on a Superpower Dogs c. film megindítóra sikerült, hivatalos trailere, ami hónapokon belül mozikba kerül a világ több országában. Reméljük, idővel nálunk is műsorra tűzik, mert az IMAX által közzétett videó alapján nekünk megjött a kedvünk hozzá!

Az inspiráló történet az ember legjobb barátjáról, és annak életmentő képességeikről, önfeláldozó bátorságáról szól, valamint a mögötte álló tudományos munkáról. Bepillantást nyerhetünk a Halo nevű, kiképzés előtt álló holland juhászkutya-kölyök kalandos életébe, aki egy szemvillanás alatt belopja magát a szívünkbe. Végigkövethetjük, ahogyan bátortalan kiskutyából életeket mentő hőssé válik gazdája oldalán, miközben több, a világ különböző táján élő, hozzá hasonlóan komoly hivatásra rendeltetett négylábúval ismerkedünk meg.

A trailerből kiderül, lencsevégre kapták, amint a híres kaliforniai szörflegenda Ricochet meglovagolja a hullámokat, de bevetés közben láthatjuk a Henry nevű kanadai hegyi mentőkutyát, az olasz tengerpartok fürdőzőire vigyázó Reefet, és két angol vérebet, Tippert és Tonyt, akik Afrikában harcolnak a kihalás veszélyeztette fajokért.

 

Szerencsi Évi

(Kutyabarát.hu)

Forrás: superpowerdogs.com – Videó: Youtube
Képek: superpowerdogs.com/press (Cosmic Picture Limited)
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...