Álomgazdiját keresi Csinszka, a mudi

Tudjuk, hogy közösségi médiaoldala ma már nem csak embereknek lehet. Számos különleges, érdekes vagy egyszerűen csak imádnivaló állatért rajonganak százezrek Instagramon, követjük minden lépésüket, és sokszor többet tudunk róluk, mint a szomszéd néni cicájáról. Az azonban, hogy egy kutyus az Instagramon keressen gazdit, teljesen új és reméljük, hogy sikeres ötletnek bizonyul. Csinszka, a mudi (@adopt_csinszka), saját Instagram oldalán számol be az ideiglenes befogadó családjával átélt élményeiről és szólítja meg leendő gazdiját. 

„Csinszka” posztjaiban beszámol a sétákról és kirándulásokról, szellemesen és kedvesen jellemzi magát, ami nagy segítség lehet, hogy ne csak a rajongók, hanem egy jövőbeli gazdi szívét is meghódítsa.

kutyabarat kutyabarát

Nagy Bernadett, a mudi ideiglenes gazdija leírást is küldött nekünk Csinszkáról és a hozzá passzoló gazdiról:

„Csinszka mudi jellegű, 8 hónap körüli, szuka kutyus. Jelenleg Budapesten, lakásban él.

Hogy vajon mi történhetett vele eddig, azt nem tudjuk. Az valószínű, hogy megtalálása előtt, sem emberben, sem állatban nem bízhatott. Mostanra viszont egészen kinyílt, egy roppant okos, bújos, bátor kiscsaj, aki megtanult bízni, nagyon együttműködő és ragaszkodó. Kutyákkal szemben játékos, viszont a határokat még tanulnia kell. Ha feladat vagy játék van 100%-on pörög, de, ha megkapja a foglalkozást, amit igényel, nyugodtan fekszik az „embere” közelében a nap többi részében. Macska és kisgyermek mellé nem ajánljuk. Örökbeadása előtt többszöri találkozás szükséges a leendő gazdival/családdal.

kutyabarat kutyabarát

Szobatiszta és a lakásban fokozatosan magára hagyva nem ugat, nem rombol, nem szorong. Az elmúlt hetekben rengeteget fejlődött: hozzászokott az autókhoz, a járókelőkhöz, kezdi érteni mit jelent az úttest és dolgozik azon, hogy a sétáló kutyusok mellett is békésen tudjunk elhaladni. Az alapfeladatokat és szabályokat ismeri.

Már csak egy valakire vágyik: egy gazdira, akin nem kell osztozkodnia, akinek ő A KUTYA. Csinszka olyan következetes és határozott gazdit szeretne, aki sokat dicsér, világos szabályokat állít, minden nap tanít neki valamit vagy közösen dolgoznak. Olyat, akivel a játék önfeledt és a heti rutin része a mozgás és a felfedezés, lehet ez kutyás sport, futás, túrázás. Olyan valakiről álmodik, akinek tényleg ő az első (persze az nem baj, ha egy másik kutya-gazdi páros is a család része). Mindezt végtelen szeretettel, hűséggel, odafigyeléssel hálálja meg és akármilyen borús napon képes jókedvre deríteni.”

Ha szerinted Csinszka a nagy Ő, érdeklődj instagram oldalán üzenetben: https://www.instagram.com/adopt_csinszka/
Vagy emailen: [email protected]

kutyabarat kutyabarát

kutyabarat kutyabarát

 

(Kutyabarát.hu)

Fotók: Nagy Bernadett

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...