Saját KB bal
Saját KB jobb

A világ TOP 5 kutyabarát országa

Hol van még a nyár? – kérdezheted, ám ha jól belegondolsz, a vakációzást nem árt időben megtervezni. Kutyával kelnél útra? A bestlife.com összeállított egy listát azokról az országokról, ahol a legtöbb kutyabarát hely és elfoglaltság vár rátok.

5. Nagy-Britannia

A britek imádják a háziállatokat, nem véletlen, hogy alig néhány szabályt, megkötést hoztak csak arra vonatkozóan, milyen feltételekkel utazhatunk például kutyánkkal az Egyesült Királyság területére. Ha kulturális programra vágynál, az angliai Newlyn Művészeti Galériába, a Crich Tramway Múzeumba, és a Newhaven Fort-ba is veled tarthat a kutyusod.

kutyabarat kutyabarát kutya
Kép: Aron Van de Pol – unsplash.com

4. Kanada

A híres kanadai vendégszeretet emberekre és állatokra egyaránt vonatkozik. Vancouverben például számos kutyabarát strand és sípálya van, valamint több olyan hely is üzemel, ahol kutyáidat gondtalanul sétáltathatod akár póráz nélkül is.

kutyabarat kutyabarát kutya
Kép: Aditya Chinchure

3. Olaszország

Az olaszok szintén tárt karokkal várják a kutyákat, macskákat, legyen szó akár a tengerparti fürdőzésről (Beaubeach), vagy éttermekről, bárokról, ahol négylábúid társaságában kortyolhatod a hamisíthatatlan itáliai kávét.

kutyabarat kutyabarát
Kép: Candré Mandawe

2. Svájc

Nagyon komolyan veszik Svájcban az állattartást; mielőtt először háziállatod lenne, a kormány felkészítő tréningre küld. Azután maga a Kánaán vár rád, hiszen szinte nincs is olyan étterem, ahol ne látnák szívesen veled a kutyádat. Amint helyet foglalsz, még vizet is kínálnak az ebednek.

kutyabarat kutyabarát
Kép: Tim Trad

1.Franciaország

Világszerte lazaságáról ismerik Franciaországot, már ami a kutyákkal kapcsolatos irányelveiket illeti. A legtöbb helyen ingyenesen, valahol viszont némi pénzügyi kompenzáció fejében csatlakozhat hozzád négylábú családtagod, ráadásul könnyen előfordulhat, hogy saját ülőhelyet is biztosítanak neki.

kutyabarat kutyabarát kutya
Kép: Pedro Lastra

 

Szerencsi Évi

(Kutyabarát.hu)

Forrás: bestlife.com

Képek forrása: unsplash

Indexkép: Matthew Henry

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...