Saját KB bal
Saját KB jobb

Karácsonyi csodák márpedig vannak….

Bárcsak minden ilyen hálátlan sorsra ítélt kutya története, ilyen szépen végződne!

 

A 14 éves fekete kutyát még karácsony előtt, Hálaadáskor hagyta el a dallas-i családja. „Gazdája” azzal vitte el a menhelyre, hogy altassák el, hiszen már nagyon öreg és beteg. Tény, hogy szegény kutya nehézkesen mozgott, 2 foga volt mindössze és a szívférgesség tesztje is pozitív lett, de az állatmentők nem adták fel a reményt, hogy a még hátralévő idejét egy szerető otthonban töltse. A szomorú, lemondó tekintetű kutya képét sokan osztották meg az interneten, közösségi oldalakon.

kutya kutyabarat kutyabarát

A texasi Tommy Bull, amikor meglátta a fényképet és felhívást, tudta, hogy sok esélye nem lesz a kutyának: fekete, szívférges és a karácsony is közeledik, nem fognak vele foglalkozni az emberek. Mélységesen meghatotta a kutya lemondó tekintete a fényképen, és nem tétovázott sokáig, elhozta a menhelyről.

kutyabarat kutyabarát kutya

„Amikor a menhely dolgozói kihozták, szorosan átöleltem. Azt akartam, hogy tudja, most már biztonságban van mellettünk. Egyből beleszerettem!” – mondta Tommy. Természetesen Tommy felesége sem érzett másképp a kutya iránt, mindkettejük szívébe belopta magát igen hamar. Az Ettie nevet adták neki, és hamar befogadta őt a házaspár többi mentett kutyája is.

kutyabarat kutyabarát

Az idős kutya teljesen kivirágzott új otthonában, ami nem csoda, hiszen hatalmas szeretet veszi körül, és az egészségi állapotára is ügyelnek gazdái folyamatosan.

Tommy nem érzi kivételesnek, amit tett, azt mondta, hogy sokkal többet ad nekik a kutya, mint amit ők nyújtanak neki: „Hihetetlen hálás minden falatért, simogatásért, az ember ránéz és csordulásig tölti a szívét szeretettel!”

kutyabarat kutyabarát

Reméljük még sok szép napot tölt Ettie a szerető gazdáival és kutyatársaival! Bárcsak minden szomorú történet, ilyen happy end-del végződne!

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: https://www.thedodo.com
Fényképek forrása: Cindy Bull facebook, Dallas Animal Services

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...