Ma már nem látsz cukibbat a csivava prérifarkas elleni védőfelszerelésénél

Beanie-t (alias Babocska) egy szaporítótelepről mentették, gazdája utána fogadta örökbe körülbelül két éves korában. Elkeseredett volt és szorongó, sok időbe telt, mire előbújt a csigaházából. Azóta a nagyvárosból vidékre költöztek, ahol rengeteg vadállat él a környéken. Így gazdijának muszáj volt valamilyen óvintézkedést hoznia, az internet pedig imádja érte.

 

 

– Annyira apró volt és szomorú, amikor megkaptam – meséli a gazdi, Amina Akhtar. – Megláttam, és tudtam, hogy ő kell nekem. – Beanie immáron 8 éves, és igazán magára talált szerető otthonában. Mindenki imádja, aki csak megismerkedik vele. Állítólag nagyon csöndes, kivéve, ha a UPS futár jelenik meg.

Beanie és gazdija eredetileg New York City-ben élt, de pár éve Arizonába költöztek. A hegyek közelsége egészen más életstílust kíván, mint a nagyvárosi létforma, a párnak hozzá kellett szoknia – többek között ahhoz is, hogy prérifarkasok élnek a környéken.

– Ez egy természetes vadon közepe. Ez az ő területük is. Vannak prérifarkasok, hiúzok és pumák is. Óvatosnak kell lennem, előfordult, hogy én messzebb voltam a kutyától, mint egy coyote – nyilatkozta a gazdi.

Beanie egészen pici, és bár Amina úgy vigyáz rá, mint a szeme fényére, mégis biztosra akart menni, hogy extra védelemmel is ellássa az ebet. – Amint rájöttem, hogy valójában milyen sok prérifarkas él mellettünk, tudtam, hogy valamit tennem kell. Megőrülnék, ha valami baja esne. – Így Amina fogta magát és vett Beanie-nek egy prérifarkas ellen védő mellényt. A ruhadarab pink, tüskés és önmagában véve a végletekig röhejes, de az apró teremtményen egyszerűen imádnivaló még ez is.

Amina pusztán a saját szórakoztatására posztolta a fotót Beanie-ről, de az internet egyetlen nap alatt felrobbant tőle, rengeteg aranyos reakció érkezett a képre. Mivel az eb gyűlöli a mellénykéjét, ezért gazdija csak akkor teszi rá, ha tényleg olyan helyre mennek kirándulni, ahol elkél az extra védelem. Valószínűleg még az sem érdekli, hogy a fél világ beleszeretett egy másodperc töredéke alatt.

 

Cikkajánló:

Gazdája puszta kézzel védte meg kutyáját, akit két prérifarkas támadott meg

2016 legnagyobb átverése – a feleség hazaviszi a cuki kölyökkutyát

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...