Kiszínezte a kutyát 3 éves kisgazdija

Kentucky, Egyesült Államok – A gyerekekkel mindig élmény a játék – vagy talán mégsem mindig. Bár a boxert nem igazán zavarták a történtek, azért a kislány anyukája erősen elgondolkodik legközelebb, hogy kimenjen-e a wc-re egyedül hagyva a kutyáját a kislányával.

 

Szerencsére semmilyen visszafordíthatatlan nem történt, bár a szülői felelősséget felveti, hogy egyedül hagyhatunk-e egy felnőtt kutyát és kisgyermekkel. Ez esetben semmi szörnyűségről nem számolunk be szerencsére, mindössze a 3 éves Cupcake nevű boxer tűnt a végére egy kicsit színesebb egyéniségnek.

Johnna Pennington mindössze pár percre ment ki a mosdóba, addig 3 éves kislánya egyedül volt a szobában a család négylábú kedvencével, Cupcake-el. Szólt gyermekének, hogy addig játsszon szépen a filc készletével. A kislány, Alivia így is tett: ahogy az édesanya visszatért, sokkolva látta, hogy kislánya előszeretettel engedelmeskedett neki, ám nem a papírlapon vagy rosszabb esetben a szoba falán rajzolt, hanem jelen esetben a boxer teljes testén.

Az összes színt kipróbálta a kutyán, természetesen az édesanya azonnal újra a fürdőszobába vette az irányt, ezúttal Cupcake-el együtt, és addig sikálta, amíg le nem jött az alkotás róla. Senkinek nem esett baja az eset során, a boxer jól viselte az alkotó folyamatot és az utána esedékes fürdőt is.

Ahogy a fürdőnek vége lett, Cupcake boldogan visszatért Alivia-hoz a szobába, aki ezúttal már a papírokat választotta. Szerencsére a kutya számára mindössze egy kellemes közös időtöltés volt kisgazdijával.

 

Cikkajánló:

Büszke kutyaszülők és kicsinyített másaik

A híres énekesnő 10,000 dollárt ajándékozott az autista kisfiúnak, hogy kaphasson egy terápiás kutyát

Terápiás kutyával ösztönzik a magyar ovisokat a fogyatékkal élők elfogadására

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...