Saját KB bal
Saját KB jobb

Az édes kutya lelki támogatást adott a mosógépben lévő plüss barátjának

Ő itt Habs. Habs egy boldog kutya, sok mindent szeret az életben, de legjobban a gazdiját és a mackóját. Eredetileg a maci Habs tulajdonosáé volt, de az eb annyira beleszeretett, amikor a családba érkezett, hogy szép lassan átvándorolt hozzá. Nem igazán szeret külön lenni tőle, így, amikor a macinak időszerű lett a tisztálkodás, akkor sem hagyta magára.

 

– Habs mindig is elválaszthatatlan volt attól a plüsstől. Mindenhova viszi magával a házban. Ha felveszem, követ mindenhova, amíg le nem teszem – meséli Habs gazdija.

Azonban egy idő után mindenkinek szüksége van egy kis tisztálkodásra – így járt a mackó is. A gazdinak erős fejtörést okozott, hogy hogyan fogja megoldani a két jóbarát időszakos elválasztását. Lényegében nem tudott mást tenni: fogta a plüsst és betette a mosógépbe. Nem sokkal később ránézett Habs-re, és mondhatni, nem lepődött meg a látványon, ami fogadta.

– Még soha nem csinálta ezt, nem érdekelte korábban a mosógép. Vicces volt, hogy az egész programot végig várta, egy lépést sem mozdult onnan! – Szerencsére nem kellett sok időt külön tölteni, hamarosan újra együtt lehetett a két cimbora. De úgy tűnik, a félelmetes élmény mégis hagyott valamilyen nyomot a kutyában.

Még aznap éjjel Habs-nak szörnyű rémálma volt. – Hallottam, hogy Habs a szárító ajtaját kaparta, amikor bementem hozzá, láttam, hogy kétségbeesetten keresi a maciját a mosógépben és a szárítóban. Odavezettem a helyére, és megmutattam neki, hogy a macija békében, biztonságban és tisztán ott várja az ágyánál. Azonnal visszafeküdt mellé. –

 

Még több aranyos történet:

A magyar kislány elküldte a sérült plüssállatot az angol állatkertnek – ennél csodálatosabb választ nem is kaphatott

A mentett kutya a világ legédesebb terelő kutyája

A túllelkes juhászkutya az egész nyájat beterelte a farmer lakásába

A menhelyi kutyát gyanúsítják barátja, a plüss hippó kibelezésével

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...