Saját KB bal
Saját KB jobb

Anglia legkutyabarátabb városa

Annyi figyelmes, kutyásoknak kedvező szolgáltatás és hely van ebben az angol városban, hogy 2018-ban kikiáltották Anglia legkutyabarátabb helyének. Gazdik, felejtsétek el a csodás Londont! A következő kiruccanáskor irány Észak-Yorkshire, azon belül Malton, ahol gazda és kedvence is lubickolhat a figyelemben. Bár minden hely ilyen lenne!

Az amúgy is festői szépségű kisvárosban minden megvan, amire egy kutyatulajdonos csak vágyhat. A legkutyabarátabb város címét a 2018-as „Dog Friendly Awards” nevű eseményen nyerte el a helyiség, együttműködve az angol The Kennel Club-al. Nem véletlenül.

Kezdésnek: van egy kávézó, aminek az egész szellemiségét úgy alakították ki, hogy segítsenek megszabadulni a kutyák nyugtalanságából és stresszből adódó feszültségeitől. A „Cuddle Café”-ban kortyolgathatod a teát, eheted a finom angol kekszet, miközben számtalan kutyust szeretgethetsz meg közben.

Ez még önmagában nem lenne különleges, de valójában Malton helyi üzleteinek legnagyobb többsége kutyabarát, ide tartoznak a helyi kávézók és éttermek, de még az edzőtermek is, ahová bevihetjük kedvencünket, miközben túlesünk a szokásos testmozgáson. A helyi ingatlan ügynökség is kutyabarát, ahova az alkalmazottak is bármikor bevihetik saját háziállatukat.

Néhány boltnak és hotelnek még saját kutyája is van: például ilyen Eric, a Bar46-ból, akit gyakorlatilag a helyi hírességek között tartanak nyilván. Szőrét nem más, mint maga a helyi borbély nyírja.

Nem meglepő, hogy sok támogatást nyújtanak a helyi mentett kutyáknak, valamint rendszeresen tartanak elsősegély-tanfolyamokat, ahol az emberek meg tudják tanulni, hogyan kell megmenteni a kutyák életét, és megfelelően ellátni őket.

Az egyik helyi szállodában, a Talbot Hotelben számos kutyabarát szoba vár a látogatókra, emellett pedig külön kozmetikát is működtetnek. A helyi lakosok nem titkolják, hogy kutyabarátságukat szeretnék a városba látogatók számában kamatoztatni, és így tenni híressé szeretett lakhelyüket.

Sok sikert hozzá, megérdemlik!

 

(Kutyabarát.hu)

Forrás: mirror
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...