Saját KB bal
Saját KB jobb

A kóbor kutyák bosszút álltak, miután barátjukat felrúgta egy autós

Quentin Tarantino sem tudta volna jobban megírni a jelenetet, ahol pár kóbor kutya elégtételt vett egy férfin, aki nem sokkal korábban csúnyán belerúgott egy társukba. Összehívták a haverokat, és szétkapták a verdát.

 

A CCTC (China Central Television) értesülései szerint egy autótulajdonos durván megrúgott egy kóbor ebet Shijiazhuang városában egy parkolóban. A bántalmazott kutya azonban nem támadt vissza, a bosszúnak sokkal elegánsabb módját találta meg. Ehhez azonban kellett pár barátja segítsége.

A kutya elment, majd visszatért a haverokkal és egyszerűen elkezdték szétkapni a férfi autóját. A fotókat egy járókelő készítette, ahol az látszik, hogy legalább három kutya éppen levezeti haragját a kocsin. A járókelő beszámolója szerint az ebek úgy aprították a járművet, hogy abban a lehető legnagyobb kárt tegyék.

A szőrös vandálok mindenhol rajta hagyták a névjegyüket a kocsin, figyelmeztetve az embert, hogy ne merjen többet erőzni egy kóbor ebbel, akinek nagyon jófej barátai vannak.

Sajnos azt már nem tudhatjuk, hogy az autó tulajdonosa hogyan reagált a vendettára, mindenesetre a világsajtó biztosította megértéséről a bosszú-bandát, mivel a jóérzésű emberek tisztában vannak vele, hogy a kutyáknak is vannak érzéseik, így azt is ki tudják fejezni, ha nem megfelelően bánunk velük. Hát, ez a csapat egészen kreatív módját választotta ennek.

A viselkedési szakértők biztosan sok érdekességet fognak találni ebben a viselkedésben, abban pedig csak reménykedhetünk, hogy az autó tulajdonosa felfogta, hogy mindenki megkapja, amit érdemel.

 

Cikkajánló:

Nemes bosszút állt egy Mi­che­lin csil­la­gos pá­ri­zsi ét­te­rem tu­laj­do­nosa

Elütötték, majd elaltatták. Mindkettőt túlélte!

Kísérlet bizonyítja: a kutyák simán átverik az embert, ha kell

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...